Séta közben evés?
Figyelt kérdés
Minden este fél nyolckor elindulok kb. 40 perc sétára, általában 3,5-3,7 km-t szoktam menni. Ez intenzív séta, gyorsan szedem a lábam. A mairól most jöttem haza. Most az történt, hogy nem volt otthon kaja, nagyon éhes voltam, elindultam sétálni úgy gondoltam be megyek a pékségbe. Vettem is egy nagy csokis kiflit. Út közben ettem, miközben tök gyorsan sétáltam nagyon tele lettem. Most hazajöttem fáj a hasam és a gyomrom. Ettől lehet gyomorrontást kapni, hányni? Remélem holnap nem hányom össze magam! :S2020. febr. 11. 20:30
1/6 anonim válasza:
Ha kihányod akkor még ma fogod. De a kajának semmi baja nem volt, csak megterhelte a gyomrod. Azt hittem mindenki tudja hogy mozgás közben nem eszünk mert kijöhet könnyedén.
2/6 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj:) pihenj le, aztan jobb lesz, ha a gyomrod is megnyugszik egy picit
Legkozelebb pedig vidd haza a csokis kiflit inkabb:)
3/6 anonim válasza:
Hát kizártnak tartom, hogy ettől lenne bajod. Én sokszor szoktam így péksütit venni, és menet körben elmajszolni, mivel a munkám olyan, hogy mászkálok egész nap, és rendesen ebédelni (sajnos) nem mindig van idő.
Sosem volt még semmi bajom tőle. Nem tudom persze, hogy nálad a "tök gyorsan sétáltam" mit takar, de hacsak nem futottál, akkor nem kavarodhatott fel annyira a gyomrod, hogy fájjon.
4/6 anonim válasza:
Mikor egyetemista voltam, gyakori volt, hogy a 10 perc kényelmes sétával elérhető egyetemre 5 perccel óra előtt indultam el reggel futva anélkül hogy reggeliztem volna, a pékségben vettem gyorsan egy kakaóscsigát, majd futottam vele tovább, miközben letoltam, az utolsó falatot a terembe belépéskor nyeltem le.
5/6 anonim válasza:
A Kinizsi 100at pl. nem tudod megcsinálni jó eredménnyel, ha nem majszolsz útközben.
De oda kell figyelni mit eszel és hogyan. Nem szabad betúrni gyorsan gyomrot megterhelő ételt.
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg a tempós séta miatti gyors légzés és az evés ütközött odabent. Ilyenkor inkább valami kicsi dolgot egyél, pl. 1-2 müzliszelet bőven elég, hogy energiát adjon amíg hazaérsz és le tudsz ülni egy nyugis étkezéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!