Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Séta közben evés?

Séta közben evés?

Figyelt kérdés
Minden este fél nyolckor elindulok kb. 40 perc sétára, általában 3,5-3,7 km-t szoktam menni. Ez intenzív séta, gyorsan szedem a lábam. A mairól most jöttem haza. Most az történt, hogy nem volt otthon kaja, nagyon éhes voltam, elindultam sétálni úgy gondoltam be megyek a pékségbe. Vettem is egy nagy csokis kiflit. Út közben ettem, miközben tök gyorsan sétáltam nagyon tele lettem. Most hazajöttem fáj a hasam és a gyomrom. Ettől lehet gyomorrontást kapni, hányni? Remélem holnap nem hányom össze magam! :S

2020. febr. 11. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kihányod akkor még ma fogod. De a kajának semmi baja nem volt, csak megterhelte a gyomrod. Azt hittem mindenki tudja hogy mozgás közben nem eszünk mert kijöhet könnyedén.
2020. febr. 11. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baj:) pihenj le, aztan jobb lesz, ha a gyomrod is megnyugszik egy picit

Legkozelebb pedig vidd haza a csokis kiflit inkabb:)

2020. febr. 11. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát kizártnak tartom, hogy ettől lenne bajod. Én sokszor szoktam így péksütit venni, és menet körben elmajszolni, mivel a munkám olyan, hogy mászkálok egész nap, és rendesen ebédelni (sajnos) nem mindig van idő.

Sosem volt még semmi bajom tőle. Nem tudom persze, hogy nálad a "tök gyorsan sétáltam" mit takar, de hacsak nem futottál, akkor nem kavarodhatott fel annyira a gyomrod, hogy fájjon.

2020. febr. 11. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Mikor egyetemista voltam, gyakori volt, hogy a 10 perc kényelmes sétával elérhető egyetemre 5 perccel óra előtt indultam el reggel futva anélkül hogy reggeliztem volna, a pékségben vettem gyorsan egy kakaóscsigát, majd futottam vele tovább, miközben letoltam, az utolsó falatot a terembe belépéskor nyeltem le.
2020. febr. 11. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:

A Kinizsi 100at pl. nem tudod megcsinálni jó eredménnyel, ha nem majszolsz útközben.

De oda kell figyelni mit eszel és hogyan. Nem szabad betúrni gyorsan gyomrot megterhelő ételt.

2020. febr. 12. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a tempós séta miatti gyors légzés és az evés ütközött odabent. Ilyenkor inkább valami kicsi dolgot egyél, pl. 1-2 müzliszelet bőven elég, hogy energiát adjon amíg hazaérsz és le tudsz ülni egy nyugis étkezéshez.
2020. febr. 12. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!