Hízási tipp ötlet? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
163cm magas vagyok és 50 kg!szerintem nagyon vékony vagyok!2009 be szültem 74,5 kg voltam azóta lefogytam és nagyon szeretnék egy 5-8 kg ot felszedni de nem megy!nagyon sokat eszek de semmi!2010. júl. 23. 12:41
1/4 anonim válasza:
Valószínű az a sok, nem is olyan sok. Ha hízni akarsz akkor mindenképp edzés mellett hízz, szedj magadra izmot inkább mint zsírt. Sok fehérje, sok szénhidrát. És a sok tényleg legyen sok. [link]
2/4 clint válasza:
Pedig 163cm-hez jól áll az 50 kilógramm, sok nő inkább lefogyna, te meg az ellenkezőjét akarod. De hát ha kövéren érzed jól magad...
b-vitaminok, sütemények, pékáruk, édességek, sok alvás-pihenés, és garantáltan hízol majd.
3/4 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
Ízlés kérdése, hogy kinek milyen vékony nő jön be, nekem inkább az olyan alkat, mint te vagy, de te tudod, meg a párod.
Egyél többet, és súlyzós edzés (és csak nagyon minimális kerékpározás, futás)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2010. júl. 25. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!