Mit és mennyit mozoghatnék most, hogy minél jobban ledolgozzam ezt a kalóriabevitelt?
Figyelt kérdés
Benti, itthon végezhető mozgás érdekel. Tudom, hogy ennyi kalóriàt lehetetlen egyben lemozogni, de azèrt amennyire lehet, megpróbálnám. 2 tábla Milka csoki (vagyis kb.1000 kalória), 3 Sparos fánk (nem tudom, talán összesen 1200 kalória) és egy édes leveles péksüti, juharszirupos pekándiós. Diétát kezdtem másfél hónapja, eddig nulla csalónappal és szépen alakultam, de most becsúszott egy csalónap, kissé kiéheztem az édességekre.2020. jan. 31. 17:18
1/2 anonim válasza:
na és ezért hülyeség a csalónap.
ha nem túl szigorú fogyókúrát tartanál ne lenne ilyen be csuszások
hirtelen megettél olyan 3500 kalóriát főleg cukorból
ezt olyan 350 perc intenzív mozgással tudod elégetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!