Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a pattanó hang?

Mi lehet ez a pattanó hang?

Figyelt kérdés

Kb 3 hete járok edzeni heti háromszor. Most edzettem egy olyan géppel, amivel eddig nem, elég nehéz volt, szuszogtam közben rendesen. Ez szerdán volt délelőtt, de este már éreztem, hogy feszül a mellkasom, majd akkorát pattant, hogy még párom is hallotta. Éjjel pedig ugyanez történt, csak az egyik karomban. Nem fáj különösebben, csak kicsit ijesztő. Biztos, hogy nem szalagszakadás, mert az nagyon fájna. Van ötletetek?

32N

2020. jan. 31. 00:26
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Az ínszalagok ugrálnak. Nekem is a baloldali mellem és a szegcsont találkozásánál ki tudom pattintani. Gyakorlatok közben kell figyelni, hogy ilyen pattogás ne legyen, mert az már kárt okoz.
2020. jan. 31. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!