A Life1 fitness termekben hogyan működik a jelentkezés, fizetés, belépés stb?
Én még soha nem voltam semmilyen teremben, de szeretnék járni egy csoportos órára (Pécsre). Megnéztem az oldalt, elolvastam, de egy-két dolog még mindig nem világos. Ha jól értem, akkor regisztrálni kell és majd utána tudok jelentkezni egy időpontra, később majd kapok kártyát is a belépéshez (?), de pl. a fizetés és az árak nem teljesen kerekek. Ha csak csoportos órán szeretnék részt venni, akkor is kell vennem jegyet/bérletet és azon felül kell fizetnem az órát? Vagy pedig csak az óra díját kell kifizetni?
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de tényleg nem értem...
Reggelsz neten, de ha nem, akkor ott is van gep, v a telodon reggelsz majd ott. Belepeshez adnak kartyat/kulcsot amit majd leadsz. Ha berletet veszel lesz sajat kartyad. De a lenyeg h csak regisztralas utan tudsz menni, a tobbi ugyan ugy mukodik. A csoportos orakat nem vagom. Szerintem csak azt kell kifizetni, de ha nem, az azert lehet, mert ugyan ugy a teremben tartjak az orat es utana van lehetőséged meg kondizni.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!