Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aszexuális férfi sose találhat...

Aszexuális férfi sose találhat edzőhaverokat, igaz?

Figyelt kérdés

Jó lenne a motiváció. Aminek az egyik fő oka, egyrészt alapból nincs meg, mert nincs az hogy bárkinek tetszeni akarnék.

Másrészt állandóan "gyanúsnak" érzem magam mások szemében, merthogy aki nem hetero, az akkor biztos rögtön homoszexuális...

ajaj

2020. jan. 29. 21:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az edzésnek mi köze a szexualitáshoz?
2020. jan. 29. 21:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Ne engem kérdezz, mert szerintem semmi. De a többség szerint mégis lehet valami, különben aszexuálisként is lehetnének sporttársaim és haverjaim, nem úgy élnék, mint egy sündisznó
2020. jan. 29. 21:40
 3/9 A kérdező kommentje:

de ha nem tud edzés közben a csajokról dumálni valaki, automatikusan bekerül a b@.zi kategóriába, és menekülnek tőle az emberek, aztán később már ő is az emberektől

velem legalábbis ez történt

csak kondizni is unalmas egyedül, páros/csapat sportot meg egyenesen lehetetlen

jó lenne, ha lenne, akit nem zavar

2020. jan. 29. 21:45
 4/9 anonim válasza:
62%
Én nem edzenék veled, mivel elvárom, hogy akivel együtt edzek, azzal utána kicsit összebújjunk zuhanyzás közben...Ha érted mire gondolok...
2020. jan. 29. 21:46
 5/9 A kérdező kommentje:
látod #1, erről beszélek...
2020. jan. 29. 21:51
 6/9 A kérdező kommentje:
:(
2020. jan. 29. 21:52
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Nos, általában a gyúrósok homárok. Így passzív köcsögük lehetsz.
2020. jan. 29. 22:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Eddz lányokkal, biztos sokan értékelik, hogy közben a pasi nem akar állandóan rájuk mászni, nem nyomja a kétértelmű szövegeket.
2020. jan. 30. 09:09
 9/9 anonim ***** válasza:
én is ilyet keresek
okt. 31. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!