Aki félt a sportolástól, hogyan kezdtél bele? Mi adhat bátorságot? Hogyan és mivel érdemes kezdeni?
Figyelt kérdés
Én soha életemben nem sportoltam semmit, mert egyszerűen sosem érdekelt és sosem élveztem semmilyen mozgásformát, de ennek meg is van az eredménye nyilván. Nincsen semmi állóképességem, erőnlétem, elfáradok, nincsen rajtam semmi izom és van rajtam 10 plusz kiló is. Ezen szeretnék változtatni és jó lenne találni valami rendszeres elfoglaltságot is a hétköznapokra, viszont nem tudom, hogy miként, hogyan lenne érdemes belekezdeni, hogy ne az legyen a vége, hogy sírva hagyom a francba az egészet. Nem tudom, hogy mit kellene kipróbálnom, mert őszintén szólva nem vonz egyik mozgásforma sem különösebben és nem tudom, hogy egyáltalán mi az, amit képes lennék megcsinálni. Csoportos órákra is gondoltam, de nem tudom, hogy mennyire gáz vagy ciki így odamenni, hogy soha semmit nem mozogtam, túlsúlyos vagyok stb. és ki tudja, hogy hány perc után kezdek el haldokolni míg más meg sem érzi. Magammal hívni senkit sem tudok, szóval egyedül mennék, csak félek tőle.2020. jan. 20. 20:07
11/11 anonim válasza:
Szerintem Kondizz vagy esetleg próbáld ki a Street Workoutot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!