Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnik úgy, hogy...

Csak nekem tűnik úgy, hogy már borzasztóan kínos, amit Czibók László csinál?

Figyelt kérdés

Alapvetően szeretem a trasht, ezért időnként nézegetem Czibók Laci videóit, de úgy érzem, hogy egyre inkább kezd előjönni az igazi énje, és kifulladóban van a csatornája:

Azt hittem, leesek a székről, amikor múltkor mondta, hogy annyira bonyolultan fogalmaz, hogy sokan nem értik.

Sokszor nehéz megérteni, de inkább azért, mert elég gyér a szókincse, nagyon rosszul fogalmaz, sok szót (főleg az idegen szavakat) rosszul használ. Amikor próbál választékosan beszélni, az hihetetlenül vicces, szóval sztem egy – jóindulattal – átlagos műveltségű/szellemi képességű ember, aki ha komolyan azt gondolja magáról, h értelmes meg hogy nagyon bonyolultan fogalmaz, az az jelenti, hogy alaposan túlbecsüli a saját képességeit és nagyon nem reális, amit magáról gondol.

Egyszerűen az az érzésem, hogy hülyének néz ki mindenkit, és azt hiszi, hogy mindent meg tud magyarázni, senki nem fognak feltűnni az ellentmondások vagy pl. az, hogy reklámozott társkereső oldal valójában egy sugar daddy oldal stb.

Többször mondta, hogy nem agresszív, ennék ellenére múltkor is nagyon vehemensen nekiesett egy srácnak, aki azt írta a facebookján, hogy a kommentek miatt nézi a videóit.

Folyamatosan ellentmond magának. Többször mondta, hogy nem a pénzért csinálja, ennek ellenére a pénzszerzésen kívül sztem semmi nem indokolja a napi videókat, néha meg azon gúnyolódik, hogy a trollok keresik neki a pénzt. Aztán azt is mondta, hogy ha pénzt tud szerezni a szponzorokból, akkor fog is.

De számomra a csúcs az volt, amikor pár napja elkezdett megint arról beszélni, hogy érdekli a negatív kritika, majd elmesélte, hogy megnézte a facebookjára író srác profilját és 5 percig sértegette, aztán kiderült, hogy lacika a fészén baromnak nevezte a trollokat, aztán törölte a hozzászólást.

Megint felrakott videót, amiben bemutatja ugyanazt a spanyol nyaralót, amit fél éve is bemutatott. Ugyanazokról témákról beszél újra és újra, csak máshogy fogalmaz.

Állandóan arról beszél, hogy 14 évesek trolljai, ami ha igaz (bár tudom, hogy nem az), az ránézve borzasztóan kínos, mert a trollok rendszeresen kijavítják a tévedéseit, vagy ha rosszul ejt ki vmit (lámbordzsííni, mászkül bícs stb.) és rendszeresen leérvelik, ergo sokkal értelmesebbnek tűnnek, mint ő.

2020. jan. 2. 10:54
 1/10 anonim válasza:
72%
Egy tipikus agyatlan ember, aki próbál értelmesnek tűnni. Bár nem rosszabb az rtl, vagy tv2 celebműsoraitól. Véleményem szerint ő az akit klasszikusan izomagynak neveznek. Az átlagnál hülyébb, te próbálja kompenzálni.
2020. jan. 2. 11:21
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Előző válaszoló azt mondja:izomagy... Hát te se sokat érthetsz a testépítéshez, kb annyit, mint ez az öreg hombárfejű😂A teste kb 90%-a víz, régen meg ez az arány erősen zsírral is keveredett, na mindegy...

Amúgy igen borzasztóan kínos amit csinál... Nekem a kedvencem az volt amikor szidkozta a bmw-t erre kiderült, hogy sose cserélt olajat...

Amúgy már maga, ahogy kinéz az is kínos... Még ruhát se cserél, meg az a fej... Hát, nem tudom...

Amúgy a trolljai nem 14 évesek van egy csoport facen czibók trollok néven és csak, felnőtt tagok voltak, kb 17-18-19 éves volt a legfiatalabb...

2020. jan. 5. 00:01
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Az elmúlt pár hétben már a kommentek is egyre gyengébbek lettek sajnos, így már amiatt sem érdemes rákeresni. Nem hinném, hogy 1 évnél tovább húzná.
2020. jan. 6. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
igen sajnos a kommentekkel le akar számolni...Mihelyt beír valaki egy őt kiparodizáló névvel valamit az szinte öt percen belül eltűnik...Nekem tizenhét profilomat nyírta ki pár nappal ezelőtt nagyjából egy óra leforgása alatt...Én már nem is kommentelek így...
2020. jan. 6. 20:12
 5/10 A kérdező kommentje:

én is szoktam kulturáltan trollkodni, és 30 éves vagyok, sztem a legtöbb troll korombeli. Sztem Czibók pontosan tudja ezt, csak egyszerűbb nem tudomást venni a kritikáról és úgy csinálni, mintha unatkozó 14 évesek szórakoznának.

egyébként a tegnap videója kiakasztott: nyilvánvaló, hogy fizettek neki, hogy reklámozzon egy ócska hirdetési oldalt, de ezt sehol nem tüntette fel, és megpróbálta előadni, hogy „kerestem hirdetési oldalakat, és ezt találtam” :D

ráadásul fikázta a konkurens hirdetési oldalakat. páran jelentették is, de nem törölték a videóját.

2020. jan. 9. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Lehet szídni, igaz nem is nézem a videóit, de igazából volt már a személyi edzőm, és azt a feladatot rendesen végre elvégzi.
2020. jan. 14. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azóta megjelent a "mi lenne, ha nyernék a lottón?"-videója, amiben elszólja magát, hogy ha nyerne, nem kéne végre jútúbozni. Ez alapján inkább sajnálom, mert az hétszentség, hogy nem keres vele havi százezreket, és még égeti is magát. Hát, nem valami vonzó élethelyzet...
2020. jan. 18. 15:44
 8/10 A kérdező kommentje:

Szerintem eddig is lehetett sejteni, hogy csak a pénzért csinálja már.

Olyan unottan nyomja végig a videókat, hogy hihetetlen.

engem az sokkal jobban zavar, hogy nem jelzi, hogy fizetett hirdetést van a videóban, és megpróbál úgy csinálni, mintha mondjuk spontán elkezdett volna hirdetőoldalt keresni. ráadásul egyoldalúan lehúzza a konkurens oldalakat, amiért elvileg meg is büntethetnék.

szánalmas egy pali, havi 60-80000 forintért égeti magát.

csak azt nem értem, hogy mi szüksége erre? hiszen elvileg sikeres személyi edző.

2020. jan. 18. 18:00
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
2 napja agyvérzéssel kórházban van , a baratnője mindet arra kér a trollokat is hogy imadkozzon érte . Komoly .
2020. máj. 18. 21:17
 10/10 anonim válasza:
72%
4-es, ennyire nincs életed, hogy 17 trollt kell létrehoznod?
2020. máj. 21. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!