Férfiként lenne esélyem hajlékonynak lenni?
Figyelt kérdés
23 vagyok és nem vagyok túl hajlékony, mennyi ideig kéne nyújtanom, hogy le tudjak menni spárgába vagy legalább le tudjam tenni a tenyerem a padlóig térdbehajlítás nélkül?2019. dec. 23. 08:07
1/6 anonim válasza:
Esély van rá,de nem tudom mennyi idő. Egy ismerősöm elkezdett komolyan jógázni, talán pár éve. Olyan hajlékony,hogy leesett az állam. És ő elég masszív pasi,nem gondoltam volna,hogy ilyen hajlékony lesz.
2/6 anonim válasza:
Ha naponta nyújtasz, pár hónap alatt elérhető elvileg.
3/6 anonim válasza:
Napi nyújtással nekem 5hónao volt a sima spárga, 13körül a francia.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2019. dec. 23. 14:04
5/6 anonim válasza:
nyujtani kell mindennap,es ha van joga ora a közelben az is jo,,én még gyertya állásba a dakom is be tudom kapni,masnak nem hajlik a háta se
6/6 anonim válasza:
igen van, ha 50 évesen kezdesz el nyújtani akkor is van erre esély :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!