Szeretnék futócipőt venni 12 óra trappoláshoz erről van tapasztalat? Vízálló lehet?
2019. dec. 18. 06:54
1/6 anonim válasza:
Nem néz ki vízállónak. De miért nem boltban nézel meg helyszínen egy cipőt, pl. ha ez olyan, amilyennek látszik, akkor ott helyszínen látni rajta, hogy nem vízálló.
3/6 A kérdező kommentje:
Környéken semmi értelmes cipő sincs sajnos... Fél évig kerestem
2019. dec. 18. 12:53
4/6 anonim válasza:
Mit jelent a trappolás? Ha futást, mint a kulcsszavakból tűnik, akkor ez a cipő nem jó, ez fitnesz cipő. Futócipők között nézz szét inkább.
Hol élsz, hogy a környéken nincs normális sportbolt? Még egy decathlon sem?
5/6 A kérdező kommentje:
Hát ebben a sötét zalában semmit sem találtam... :(... Pedig az összes létező boltot végig jártam... Ápolónő vagyok szóval a 12 órában van állás, futás, ácsorgás az ágy mellett, gugolás, séta szóval minden... A fürdetések miatt fontos hogy ne ázzon át... Most van egy szuper futócipőm de sajnos átázik... Azt hiszem adidas superstart fogok venni illetve rendelni mert fele annyi mint itt a sportboltban... Köszönöm a válaszokat! Kellemes ünnepeket kívánok!
2019. dec. 19. 17:46
6/6 anonim válasza:
Egy Decathlonos vízálló túracipő is megtenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!