Milyen sportot űzzek, probáljak ki?
26 éves srác vagyok, és sajnos 18-19 éves korom óta nem sportoltam semmit, és ezen szeretnék változtatni. Sokáig nagyon vékony voltam, de hogy elkezdtem dolgozni (ülőmunka), felszedtem kicsit, föleg a hasamra, így 177 cm vagyok, kb 75 kg.
Olyan sportot keresek, aminél "gyorsan" érezhető legalább egy kis fejlődés, mert sajnos olyan vagyok, aki hamar feladja, ha nem látom értelmét. Elsősorban talán a tűrő képességeket szeretném fejleszteni (stamina).
Volt egy időszak amikor heti 4-5 napot jogáztam reggelente, amit élveztem, de a vizsgaidőszak bekövetkeztével sajnos elmaradt
Én elkezdtem boxolni és iszonyat gyorsan láttam fejlődést, plusz ez még olyan "staminát" ad rövid időn belül, hogy hihetetlen.
Aztán végül szerelmes lettem ebbe a sportba :) Ha neked mégse jön be akkor én a küzdősportokat ajánlom mindenképp csoportedzés keretén belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!