Mellizom erősítéssel kapcsolatban milyen tanácsok vannak egy még fejlődő testű lánynak?
még növésben vagyok és nem szereném ha nagyobb koromban lógnának a melleim(még most olyan kicsik hogy nem tudnak lógni)és hogyha most növés közben kezdeném el a mellizom erősítést akkor kissebb lenne később a mellem mintha nem erősítettem volna és mikor kell elkezdeni a mellizom erősítést?nem szeretnék olyan melleket mint a sportolóknak hogy nekik szinte nincs is csak izom van ottt
lehet hogy egy kicsit zavarosan írtam le de remélem érthető és tud valaki segíteni
köszönöm előre is
félreértés ne essék,de a lógó mellben nincs izom-a gravitáció miatt úgyis lógnia kell-más lehetőség nincs.
bármit tornázhatsz,sportolhatsz-akár egyedül,de jobb baráti társaságban-mert ösztönzőleg hat rád-legegyszerűbb a fekvőtámasz,akár a könnyített formája,hogy térded a földön marad végig...vagy aerobik-lányok szeretik a táncos mozgásokat általában:az is jól megmozgatja az összes izmot.szerintem egyébként ne egy izomcsoportot célozz meg,hanem mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!