Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Való nekem a futás? Vagy...

Való nekem a futás? Vagy várjak még vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az én kálváriám 5 évvel ezelőtt kezdődött. Terhesség, majd kezeletlen pajzsmirigy alulműködés, cushing szindroma, pcos, depresszió. Sosem voltam nádszál vékony, a legjobb formámban voltam 58 kiló, miután előjöttek a betegségeim szépen lassan hétről-hétre hónapról- hónapra egyre több és több kiló ragadt rám. Próbáltam folyamatosan tenni ellene, különböző étrendek stb. de sajnos nem jártam sikerrel, majd 2 éves orvostól-orvoshoz járkálás után kiderült végre miért nem sikerült. Fél éve folyamatosan szedem a gyógyszereimet és mellette életmódot változtattam, sikerült 20 kilótól megszabadulnom, viszont még îgy is 100 kg vagyok, szeretnék elkezdeni futni hogy mégtöbbet tegyek a fogyásomért, még a tél előtt hogy szokjam a hidegben futást és ne a minuszokban kezdjek neki. Ha 20 kilo teher lement már rólam az jelent akkora könnyebbséget a térdemnek és a bokámnak is hogy futhassak is végre? A gyerkőc előtt nagyon szerettem futni mindig teljesen kikapcsolt, ezért most borzasztóan vágyom rá,hogy újra a rutinomban szerepelhessen.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2019. nov. 17. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
100 kilóval még nem futnék, lehet hogy könnyebbnek érzed magad, de a fizika törvényeit nem tudod áthágni. Mit szólnál a gyors tempós sétához? 5km óra tempóban az már izmos kis edzés lenne. És talán még hatékonyabb fogyás szempontjából, mint a futás.
2019. nov. 17. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Nem való neked
2019. nov. 18. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel.
2019. nov. 19. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!