Semmi akaraterőm nincs, de úgy érzem muszáj elkezdenem valamit sportolni! Ötletek?
Figyelt kérdés
Mintha érezném, hogy a testem kiabálna hogy <kezdj el valamit mozogni!> :D De egyszerűen iszonyat gyenge vagyok bárminek is nekikezdeni. Ötletek, akik jártak már hasonlóan? Szeretnék jó formában lenni, emellett remélhetőleg az akaraterőmet is fejleszthetném a mozgás által. Mivel érdemes kezdeni?2019. nov. 15. 10:04
2/5 anonim válasza:
Ezzel tényleg csak annyit tudsz csinalni hogy elkezded es aztan ra fogsz szokni. En is atmentem ezen parszor amikor betegseg, suli, munka miatt kiestem az edzesbol.
Praktikak amik segithetnek:
- csinalj fix edzesbeosztast. Heti 2
SZENT ÉS SÉRTHETETLEN idopontot ütemezz be ahol MINDIG edzes lesz ha törik ha szakad. Oda nem szervezel semmit, a napodat ezekhez alakitod.
- Motivacios poszterek a szobaba, zenek, filmek, idezetek..teremts olyan környezetet ami emlekeztet a sportra es motival hogy menj.
- Menj valamilyen tarsas, havidijas edzesre, egyreszt a csapat is motival masreszt az is hogy kifizetted. Probalj ki valamit es ha megtetszett akkor vegyel eves berletet. K..va draga lesz de pont ezert le fogsz jarni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2019. nov. 15. 14:00
4/5 anonim válasza:
Vegyél egy bérletet mondjuk egy konditerembe. Az nagyjából 8000Ft. Na most, ha nem mész el rendszeresen, akkor kidobtál 8000Ft-ot. Csak nem akarod úszni hagyni a pénzed.. Tádá, itt a motiváció.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!