Pécs! Melyik a legbarátságosabb edzőterem?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni sportolni, mert szeretnék fogyni és amúgy is jó lenne valamilyen időtöltés. Inkább csoportos edzések érdekelnének. Viszont annyira nem vagyok ismerős Pécsen, nem tudom, hogy melyik hely milyen. Otthon voltam párszor edzéseken és nagyon nem szerettem, ezért nem is jártam. Nagyon előítéletesek voltak, sokan csak mutogatták magukat vagy leszólták az embert, beszóltak, szóval nem egy barátságos vagy befogadó közeg. Most egy jobb közösséget szeretnék találni Pécsen, ahová szívesen jár az ember :)2019. nov. 9. 23:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!