Van valakinek tapasztalta ezzel az oldallal kapcsolatban? mega-odds.com
Tapasztalatom nincs, én is csak nézegetem egyelőre. Viszont a Facebook profiljukon közzétett posztok alatt gyanús hogy kamu profilok kommentelnek. A kommentelok nagy részének csak 20-30 ismerőse van, nagyrészt néger ismerősökkel. Javarészt ugyanazok a személyek szólnak hozzá hasonló dolgokat: boom in again, human atm machine, turned x euros to x in 3 weeks.
Nem azt mondom, hogy maga az oldal atveres, de a Facebook része tuti hogy megvezetes.
Azóta jobban utánajártam ennek a dolognak, külföldi oldalakon lévö vélemények stb. Nem teljes mértékben átverés, mert ha előfizetsz akkor tényleg be tudsz lépni és megkapod az aznapra kiírt tippjeiket.
A gond az ott kezdődik, hogy nem csak azt a 4-5-6-7 meccset írják ki az oldalukra, amik a facebookon is vannak, hanem ömlesztve 20-30 kimenetelt és neked ebből van lehetőséged választani. Ezekből úgyis el fog menni 10-15-20 tipp. Ők a facebookra viszont csak azokat a tippeket írják ki amik ténylegesen nyertek. Úgyhogy ha szerencséd van akkor jókat választottál, ha nem akkor buksz.
Hasonló elven működő oldalak egyébként a misterodds.net és egy tenisz tippeket adó oldaluk is ezen az elven megy.
Pontosan úgy van, ahogy mondod.
Ne fizessetek be rá, szemfényvesztés.
Minden nap kitesznek kb 10 meccset, abbol bejon mondjuk 6,es masnap kiteszik azt a 6 meccset, mintha csak azt a szelvenyt tettek volna meg, es igy hoztak egy 112-es szorzot.
Kamuuuu!
Egyebkent befizetes utan valoban be tudsz lepni es folyton kapod a tippeket.
Szoval nem vernek at, de ezert felesleges fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!