Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi edzés kell ahhoz hogy...

Mennyi edzés kell ahhoz hogy valaki egész nap tudjon sétálni fáradság nélkül?

Figyelt kérdés
2019. okt. 22. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez nekem edzés nélkül is ment.
2019. okt. 22. 19:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Fegyencendzéssel hozható
2019. okt. 23. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Én utoljára a Kinizsi 100-on csináltam ilyet (az 24 óra). Előtte heti rendszerességgel jártunk 20-30 km-t túrázni, és pár héttel előtte csináltunk még két 50 km körüli túrát. A végére persze elfáradtunk, de az első 12 óra még elég laza volt, az szokásos értelemben véve mondható "egész nap"-nak.

Amúgy akinek olyan a munkája, simán lehet, hogy egész nap mászkál. De nem tudom, mennyi idő alatt edződnek hozzá az emberek.

2019. okt. 23. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:

"De nem tudom, mennyi idő alatt edződnek hozzá az emberek."

Na de pont ez a kérdés :D

2019. okt. 23. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy én olyan 3 hét körülre tippelnék, esetleg 2 hét, de közvetlen tapasztatom nincs. Ráadásul egyénfüggő is lehet, meg nem mindegy, honnan indul valaki. Mindenesetre a tanév elején nekem kb. ennyi szokott lenni, mire a biciklizéshez hozzáedződöm a nyári tespedés után (kicsit messzebbről járok be, szűk két óra összesen naponta összesen, amihez hajtani kell rendesen végig, és bizony az első hét héten esténként csak bámulni szoktam a plafont otthon, annyira kifáraszt).
2019. okt. 24. 19:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Jó de az szűk 2 óra. Egész nap meg azt jelenti hogy több mint 12-14 órát járni. Ha egy kövér, gép előtt ülőről van szó annak hónapokba akár fél évbe is beletelhet nem? Még ha nem is kövér csak gyenge állóképességről indul.
2019. okt. 26. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha sebesség nem lényeg akkor bárki aki nem beteg képes 12 órát gyalogolni.
2019. okt. 27. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!