Hogy boxzsákozzak úgy, hogy ne menjen szét a kezemen a bőr?
Bandázs!
Én is hanyag voltam, leszartam hogy felkéne venni, egyszer ütöttem meg rosszul a zsákot, széttört a csuklóm, már sosem lesz az igazi, sokszor fáj. Neked ér ennyit?
Azt hittem, a "bandázskesztyű", mint fogalom, mint kombó, önmagában elég ahhoz, hogy megvédje a kezemet. Olyan szoros, hogy konkrétan az alá nem tudom már, hogy férne e bandázs egyáltalán.
Ezt a fajtát vettem meg. Kifejezetten zsákoló kesztyűnek írják, többször is elolvastam a leírást, és sehol nem láttam hogy konkrétan ez alá még fel kéne e venni bármit is, ezért nem értem, miért szaggatja szét a kézbőrömet. Úgy néz ki, csak nem fogom megúszni hogy napi 20 percem mindenféle tekergetésekkel menjen el minden alkalommal, mikor csak kicsit boxzsákozni szeretnék. Bár már abban se bízom, hogy úgy jó lenne. Lehetséges, hogy genetikailag valakinek gyengébb legyen a bőre a vékonyabb részeknél, bokánál, kézfejnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!