Manapság miért nem menő keményen edzeni, odatenni magunkat, határainkat feszegetni?
Mindenhol csak az alibizés megy. Legyen szó konditeremről vagy futasról, akármiről.
Manapság már megizzadni is ciki, nem esztétikus. Hát úgy nem mutatna jól az ember a fotón, mert ugye minden edzésen fotózni kell magunkat, közösségi oldalon megosztani aztán úszni a lájkok dicsőségében.
Ma már minden közösségi élmény, nem a saját határaid feszegetése a cél hanem a haverkodás, magamutogatás. Versenynek csúfolnak kocogó talalkozókat. Tisztelet a kivételnek, annak a 100-nak kb. aki elől fut és valóban versenyzik.
Miért lett ez a sportból?
Bolond vagy te öregem.
Idejössz ostobaságot beszélsz a kérdésem alatt, sértegetsz, aztán eljátszod, hogy mekkora nagyokos vagy.
Nem válaszolsz normálisan a kérdésre, személyeskedsz. Rasszista dolgokat írsz privátban.
Sajnállak. Te egy beteg ember vagy. :(
Csak a többieknek:
Ez az arc azért nevez rasszistának, mert kihívott verekedni, én meg mondtam, hogy az én kultúrkörömben nem szokás a vitakat ezzel rendezni. Ő meg hivatkozik arra, hogy kigyúrtnéger a nickneve, tehát ez a "kultúrkörre" hivatkozásom rasszista célzás. Holott ez alapján épp ő a rasszista, hiszen rasszhoz társít erőszakos viselkedést.
Tiltottam én is a trollt. Elterelte a kérdésemet. Olyanokat ír nekem ami egyszerűen nem igaz. Elferdíti, kiforgatja a szavaimat.
Nem tagadom, hogy a kérdésem kissé provokatívra sikerült de ha valakit itt trollnak lehet nevezni az csakis Balareplitián.
Egy embernek viszont szeretném megköszönni a választ, ő Lazy Lover. Ismerem, beszéltem vele többször. Nagyon jó arc, megosztó személyiség ő is az oldalon mert egyenesen kimondja amir gondol, nem kímélve senkit. Akárcsak én.
Akik szerint én egy troll vagyok azok valószínűleg magunkra ismertek, magukba néztek és rájöttek, hogy gyengék és igazam van. Csak ezt beismerni nem fogják mert büszkék és beképzeltek ezért támadtak engem, elkezdtek személyeskedni.
Részemről a kérdés lezárva.
Levonva a következtetést.
IGAZAM VAN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!