Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Panel lakásban élők használnak...

Panel lakásban élők használnak futógépet?

Figyelt kérdés
Ha valaki mondjuk a 2.emeleten használ futógépet,az mennyire dübörög?Vagy mennyire káros az épület szerkezetére,ha valaki teljes testsúllyal helyben fut?
2019. aug. 23. 02:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Én egy ismerősömnél (panel sokadik emeleten) nem mertem megkérdezni ezt amikor láttam a futógépet, mert féltem, hogy megsértődik. (Lánytól.)

Ebből arra következtetek, hogy talán nem őrjítették meg az alsó lakót, de használat közben nem láttam, szóval még ez sem biztos, lehet csak szobadísz volt.

2019. aug. 23. 02:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztosan lehallatszik, hacsak nincs alatta komoly csillapítás. Az egyik munkahelyemen volt egy emeleti konditerem, és kiírták, hogy a futógépet csak délután használjuk, mert zavarta az alatta lévő irodában dolgozókat.
2019. aug. 23. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!