Panel lakásban élők használnak futógépet?
Figyelt kérdés
Ha valaki mondjuk a 2.emeleten használ futógépet,az mennyire dübörög?Vagy mennyire káros az épület szerkezetére,ha valaki teljes testsúllyal helyben fut?2019. aug. 23. 02:30
1/2 anonim válasza:
Én egy ismerősömnél (panel sokadik emeleten) nem mertem megkérdezni ezt amikor láttam a futógépet, mert féltem, hogy megsértődik. (Lánytól.)
Ebből arra következtetek, hogy talán nem őrjítették meg az alsó lakót, de használat közben nem láttam, szóval még ez sem biztos, lehet csak szobadísz volt.
2/2 anonim válasza:
Biztosan lehallatszik, hacsak nincs alatta komoly csillapítás. Az egyik munkahelyemen volt egy emeleti konditerem, és kiírták, hogy a futógépet csak délután használjuk, mert zavarta az alatta lévő irodában dolgozókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!