Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Airsoft kérdések lentebb!?

Airsoft kérdések lentebb!?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 1.Milyen oldalát ajánlotok ahol tudnék rendelni fegyvereket/kiegészítőket lehetőleg olcsón?

2. Milyen szettet illetve első fegyvereket ajánlotok

3. Megéri-e rendelni vagy inkább Magyarországon belül keresgessek?

4. Használt termékeket hol tudok venni amennyiben drágának találom az újakat (Magyarországon)

5. Milyen pályákat illetve milyen közösségeket ajánlotok ahol tudsz airsoftozni?

6. Milyen fontos szett kellékek kellenek (pl kesztyű, kevlár)

7. Köszönöm mindenkinek aki elolvasta amennyiben neked is van nem kívánt airsoft termeked nyugodtan írd le.

2019. aug. 20. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hali

Airsoft aréna jó hely oda gyere el kipróbálni.

Van discordon egy "Magyar Airsoft Group" ide csatlakozz, sokan vagyunk és bármi kérdésed megválaszoljuk ha nem sniper akarsz lenni:D

Face csoportokat offold teli van kreténekkel

2019. aug. 21. 06:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Discord invite link jöhet privatba.
2019. aug. 21. 11:00
 3/5 Justaboy591 válasza:
A 2. kérdésedre válaszolva, nekem elsődleges fegyver egy Heckler and Koch G36C. Strapabíró fegyver, mivel használtan vettem és még most is használom, a tus behajtható, ezért jól lehet vele forogni az épületekben, szaladni,stb. A gyári irányzéka is nagyon pontos. Rövid, kényelmes, viszont nem a legkönnyebb és a tárak kicsit nagyok, de ennyi szerintem belefér ha magát a fegyver tulajdonságait nézzük. Szerintem érdemes lenne utánanézned:)
2019. aug. 21. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
elöttem lévőnek írom: Légyszíves tanuld meg a márkákat, ez airsoft. Nem mind 1, hogy milyen márkájú a fegyvered itt nincs olyan hogy "heckler & koch"
2019. aug. 25. 02:16
 5/5 Justaboy591 válasza:
Kedves előttem lévő, én csak a fegyvermodell ötletét adtam:), tudom hogy nem mindegy milyen márkájú, de úgy gondolom hogy előbb a neki megfelelő modellt kell megtalálni, utána meg variálhat a gyártókkal:) De ha Te másképp gondolkodsz, én azt is elfogadom:)
2019. aug. 30. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!