Van discordon egy "Magyar Airsoft Group" ide csatlakozz, sokan vagyunk és bármi kérdésed megválaszoljuk ha nem sniper akarsz lenni:D
Face csoportokat offold teli van kreténekkel
2019. aug. 21. 06:10
2/5 A kérdező kommentje:
Discord invite link jöhet privatba.
2019. aug. 21. 11:00
3/5 Justaboy591 válasza:
A 2. kérdésedre válaszolva, nekem elsődleges fegyver egy Heckler and Koch G36C. Strapabíró fegyver, mivel használtan vettem és még most is használom, a tus behajtható, ezért jól lehet vele forogni az épületekben, szaladni,stb. A gyári irányzéka is nagyon pontos. Rövid, kényelmes, viszont nem a legkönnyebb és a tárak kicsit nagyok, de ennyi szerintem belefér ha magát a fegyver tulajdonságait nézzük. Szerintem érdemes lenne utánanézned:)
2019. aug. 21. 18:11
4/5 anonim válasza:
elöttem lévőnek írom: Légyszíves tanuld meg a márkákat, ez airsoft. Nem mind 1, hogy milyen márkájú a fegyvered itt nincs olyan hogy "heckler & koch"
2019. aug. 25. 02:16
5/5 Justaboy591 válasza:
Kedves előttem lévő, én csak a fegyvermodell ötletét adtam:), tudom hogy nem mindegy milyen márkájú, de úgy gondolom hogy előbb a neki megfelelő modellt kell megtalálni, utána meg variálhat a gyártókkal:) De ha Te másképp gondolkodsz, én azt is elfogadom:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!