19-20 évesen meg lehet még tanulni pár tornaelemet? Bővebben lent
19 éves lány vagyok, 2 éve kezdtem kickboxolni. Azóta sokat lazultam, bár még rengeteget kell nyújtanom hogy laza legyek. A lényeg hogy én életemben nem zenés formáztam, viszont versenyeken nagyon megtetszett ahogy szaltóznak, stb. És meg szeretnék tanulni pár elemet Pl rundel, szaltó, stb mert kedvet kaptam a formás versenyekhez is.
Nagyon késő ezeket elkezdeni megtanulni? Vagy ha eleget nyújtok és gyakorlok, akkor sikerülhetnek?
Saját edzésemen kívül van lehetőség külön bejárni 1-1 alkalommal oktatóhoz vagy hasonló?
Hasonló későnkezdős tapasztalatok nagyon érdekelnének
Szaltózni 30 évesen is megtudsz.
Hogy van e lehetőséged oktatóhoz járni, azt nem tudom. Azt se tudom hol laksz.
A versenyeket felejtsd el versenyzőként. Nézőnek mehetsz
ÉN 30 vagyok, bár ez nem akrobatika, de 30évesen mentem le először rendesen harántspárgába.
Sportolói multtal és hogy laza vagy tudod mi az a roundoff simán tied a pálya hogy megtanulj valamit, a pesti tornaegyesületeknél vannak órák hobbi tornászoknak és általában nagyon figyelmesek és segítőkészek, hamar megtanulhastz sokminent. Én a postásba járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!