Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy nem fáznak ezek a futók?

Hogy nem fáznak ezek a futók?

Figyelt kérdés

Hogy lehet, hogy nem fáznak ezek a futók rövidnadrágban és trikóban, sőt némelyik sportmelltartóban, amikor esik a hó?

[link]

2019. aug. 11. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
29%

Genetika.

Télen,hóesésben én is kijárkálok egy szál alsógatyában az udvarra,nem fázok.A meleget viszont nem bírom.Még az ágyneműm is tiszta víz lesz reggelre,annyira izzadok ilyenkor nyáron.

2019. aug. 12. 00:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy egy valami rövid-gyors verseny, előtte-utána öltöznek, de a verseny alatt nem kell
2019. aug. 12. 07:53
 3/4 subrette ***** válasza:
62%
Futnak, ami belülről fűti őket. Fejpánt van néhányon, hogy ne fázzon a füle és a homloka. Ha süt a nap, a mínuszokat is kellemesnek érzed. Hozzá lehet edződni a hideghez.
2019. aug. 12. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem edzettség kérdése, valóban hozzá lehet szokni a hideghez. Versenyen én is többször futottam már hasonló szettben télen is, sőt, télen is rövidnadrágban járok futni, és sosem szoktam közben fázni, pedig mi nők azért általában fázósabbak vagyunk.
2019. aug. 13. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!