Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Spartan Race menne elsőre?

Spartan Race menne elsőre?

Figyelt kérdés

Heti 5x járok konditerembe, persze nem heti osztásban nézem már a dolgokat.

178cm és 95kg vagyok izmos. Éppen ezért nem a legjobb endurance sportoló, de letudok futni 5km-t 25perc alatt ha nagyon megerőltetem magam, de inkább 30.

Viszont ennél többet nem szoktam és szerintem nem is tudnék futni.

Plusz tudok normálisan húzóckodni, így elbírom a testsúlyomat olyan akadályoknál.

Ezért úgy gondoltam, hogy egy 5kmt megpróbálnék.

Ez menne bármiféle edzés nélkül, úgy hogy már eleve fitt vagyok?

Milyen ruházat kell a versenyre? Ha dokumentálni akartam, hogy ott voltam kell vigyek magammal valakit fotózni vagy ott lesznek fotósok, akiktől lehet képet venni?

Bármit mondhattok róla. Igazából csak egy egyszerű alkalomnak tervezem, mint bakancslista része, szóval nem akarok felkészülni rá, csak egy hétvégi kardiónak szánnám. Mondjuk jövő nyáron vagy tavasszal.

Akár a 13kmes is menne a méreteimmel?

2019. aug. 10. 20:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp olyan ruhába menj, amit nem sajnalsz ha koszos lesz, szóval na feltétlenül a legújabb több tízezer forintos nadrágba és pólóba
2019. aug. 10. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!