Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bowling pálya foglalása,...

Bowling pálya foglalása, igénybe vétele hogyan zajlik?

Figyelt kérdés

Lefoglalom a weboldalon,majd odamegyek, és...?

Mit kell mondjak? Mikor, hogy tudok fizetni? 18 alatt is tudom rendezni ezt az egészet? A diákkedvezményt a helyen a játék megkezdése előtt kell kérni a diákigazolványok felmutatásával. Elég ha én viszem oda, vagy a tulajdonosának kell bemutatni azt?

budapesten a budafoki útra mennénk, meglepetés szülinapot szeretnék szervezni

tudom, fura kérdések, de nem szeretnék hülyének tűnni

2019. aug. 4. 18:54
 1/1 anonim válasza:

Simàn lehet foglalnod, neten, telòn, akàr személyesen is, fizetni utànna kell, mikor màr mentek onnan el, kérdezd meg a òra/díjat, fizetni kp vagy a legtöbb helyen bankkàrtyàval is lehet.

Mikor oda mentek màr a bulira, akkor oda mégy a pulthoz mondod, hogy x néven van pàlyafoglalàsod és ök mondjàk majd nektek a többi esetleges tudnivalòt, italt esetleges kajàt a pulthoz fàradva lehet kérni nem fognak oda rohangàszni, kivinni lehet majd kiviszik a pàlyàhoz a rendelést, de lehet nem.

2019. aug. 6. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!