A zöldkártya megszerzéséhez mi szükséges milyen kategóriák vannak amik alapján meg lehet kapni?
Figyelt kérdés
Eddig állampolgárságot szerettem volna és rögtön amerikai állampolgárként távozni az országból,aztán utána érdeklődtem rengeteg helyen és rájöttem hogy ez szinte lehetetlen és ha lehetséges akkor is egy egy elbíráláson évekig ülnek szóval kb 10 év múlva kapnám meg,erre azt mondom na ne jó nekem állampolgárság nélkül is és ha zöldkártyám van akkor már bent vagyok ott tudok valamit alkotni abban a néhány évben amíg majd ott leszek zöldkártyával,aztán majd ott kérelmezem.DE most azt6b írjátok le hogy,hogy lehet zöldkártyát szerezni.Köszi.2010. júl. 10. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!