Mennyire kockázatos úgy utcára menni hogy a felkaromon van egy Hitlerjugendes karszalag? Milyen büntetést kaphatok ezért?
Már régen kaptam ilyen szép levelet:
"A te heréidet és meg kéne rúgdosni te retardált liberális féreg"
Egy elütés és négy helyesírási hiba egyetlen, rövid mondatban. Mérges lettél? :) Egyébként mi baja az ilyen nácikáknak? Állandóan harcolni akarnak, hangoztatják a szubhumán, agresszív "gondolataikat", de ha valaki kilátásba helyez nekik egy jó nagy pofont, akkor indul a sírás, hogy őket bántják. Akar a fene belerúgni egy földön fetrengő emberbe, nem is tenném, de megeshet, hogy más nem ilyen elnéző. Elvégre ő kereste a bajt, mert a karszalaggal kijelentette, hogy közösséget vállal egy olyan eszmével, ami mást sem akart a világnak, csak fájdalmat és szenvedést. Sajnálnám? A legkevésbé sem. Ezek senkik, és minden megaláztatást megérdemelnek, mert ők választották a béke helyett az állandó gyűlölködést. Mind a szélsőjobb, mind a szélsőbal a gondolkodás rákosodása, ami nem probléma, ha az egyén szintjén marad: gyűlölködjön, ő baja, addig a többiek élnek. De ha terjeszkedni kezd, muszáj kezelni. Gyanítom, hogy akitől a levelet kaptam, kb. 14-15 éves lehet, talán kinövi a hülyeséget, ha elolvas egy pár könyvet. De ha egy felnőtt ember csinálja ezt, esetleg többen összeállnak, és minden gondolatuk annyi, hogy miért többek ők, mint mások, és miként kéne ezeket a másokat elpusztítani, akkor nem számíthatnak együttérzésre.
#5 nem tudom honnan veszed ezt a 200 milliárdot ( 200000000000-ot )
az egész 20. században nem èlt ennyi ember az egész földön de még a 18., 19.,m20., és 21. században együttvéve sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!