Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Csalás az ha tudom h barlistás...

Csalás az ha tudom h barlistás vagyok s adostársat vállalok egy nővel, aki tejba vajba furdet mig vissza nem dobják a hitelt?

Figyelt kérdés
2019. júl. 6. 12:34
 1/7 mindentudó99 ***** válasza:
Nagy életművész lehetsz. Attól függ mit takar a tejben vajban fürdés. Ha megtéveszted és megkárosítod anyagilag nyilván csalás. Ha főz mos rád és kényeztet míg ki nem derül a dolog hogy nek kapsz hitelt az nem törvénytelen. Bár nem tisztességes.
2019. júl. 6. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a csaj van olyan hülye, hogy bedől neked, meg is érdemli. Ugyanis messziről ordít, hogy téged el kell kerülni. Az lehet, hogy stilkikben nem vagy rossz, de hogy emellé buta vagy, az is tuti.
2019. júl. 6. 14:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem értetted meg a kérdést.
2019. júl. 6. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Hülye kérdést nehéz is.

Amúgy te se értetted a válasz lényegét.

2019. júl. 6. 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:
érteni értettem csak nem a kérdésre volt válasz hanem valami másra
2019. júl. 6. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Jogilag nem hinném, hogy tudna veled mit kezdeni a csaj, mikor kiderül, hogy csak átverted, mert kellett egy személyi cseléd, akit meg is húzhatsz alkalmasint.

De hogy a csigának több gerince van, az is biztos.

Morálisan nézve pedig igenis elég nagy csalás és végtelenül szánalmas is.

Kielégítő a válaszom?

2019. júl. 6. 20:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Dicséretes. Na látod, megy ez neked mégis. Kezdeti bizonytalanság után kiugró teljesítmény. Ügyes gyerek vagy.
2019. júl. 6. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!