Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogomban áll egy Görögkatoliku...

Jogomban áll egy Görögkatolikus kollégiumtól kikérni visszamenőleg a számlákat szeptemberig?

Figyelt kérdés
Bankon keresztül utaltam nekik.
2019. jún. 30. 20:15
 1/6 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Milyen számlákat szeretnél kikérni? Mit utaltál?
2019. jún. 30. 20:50
 2/6 A kérdező kommentje:
A kollégium díját. A számlát arról, hogy elutaltam, stb.
2019. jún. 30. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha utaltál annak a bizonylatai megvannak neked. Minek bszogatod öket?
2019. jún. 30. 21:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert szükségem van rájuk, de a bizonylatok már nincsenek meg, a bankot ott hagytam.
2019. jún. 30. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól hogy otthagytad a bankot a bizonylatok még nem tűntek el.

Korábbi ügyfélként is van lehetőséged egy korábbi ügyletedről adatot szerezned, hiszen az az ügylet megtörtént és ők végezték el.

Csak neked pénzedbe fog kerülni.

Menj be a bankba, vidd a korábbi ügyfélazonosítóidat, számlaszámodat, egyebedet és kérd ki a meghatározott idő alatti kimutatásokat.

Ez nem a kollégium dolga.

Ha vannak róla számlák, hogy nekik befizettél valamit, akkor azok is nálad kell legyenek, mert vagy odaadták neked papíron (levélben kiküldve esetleg) vagy megküldték email-ben. Keresd vissza!

de persze ha végképp nincsen meg akkor KÉRHETED tőlük újra. Csak akkor meg lehet hogy ők fizettetnek érte veled valamennyit.

2019. jún. 30. 22:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos sosem adtak számlát sem e-mail-ben sem levélben. Csak akkor adnak számlát, ha készpénzzel fizetünk.
2019. júl. 1. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!