Valaki segítene? Cégen belül áthelyezés, költözés!? (Első munkahely váltás)
Boltban dolgozom tegnap bementem, hogy felmondjak mert elköltözök. Nagyon megértőek voltak és a főnök felajánlotta, hogy segít az ottani boltban elhelyezkedni, mivel jó dolgozónak tart és nem szeretné, hogy elmenjek a cégét. Ez mind szép és jó, én is a cégen belül szeretnék dolgozni, mivel ahova költözöm ott is ugyan olyan bolt van. Tehát, ez nekem segítség volt a részéről.
Mivel kb még 1 hónapúlva költözöm el, saját házba 25-e körül. De megkérdeztem hogy kell-e felmondó levelet írnom erre az volt a válasz nem szükséges mert ha cégen belül maradok akkor csak szerződés modosításda lesz szükség.
Sajnos elfelejtettem megkérdezni hogy ha 25.e körül már nem dolgozok ott van- e valami megoldás hogy csak 2 hét múlva kezdjek a másik munkahelyen. Mert úgye költözés lesz arra kell egy kis idő és csak utána kezdenék. Várnom kell hétfőig mire megkérdem. Addig viszont zavar, mert elfelejtettem megkérdezni. Szerintetek? Vélemény??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!