Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Valaki segítene? Cégen belül...

Valaki segítene? Cégen belül áthelyezés, költözés!? (Első munkahely váltás)

Figyelt kérdés

Boltban dolgozom tegnap bementem, hogy felmondjak mert elköltözök. Nagyon megértőek voltak és a főnök felajánlotta, hogy segít az ottani boltban elhelyezkedni, mivel jó dolgozónak tart és nem szeretné, hogy elmenjek a cégét. Ez mind szép és jó, én is a cégen belül szeretnék dolgozni, mivel ahova költözöm ott is ugyan olyan bolt van. Tehát, ez nekem segítség volt a részéről.

Mivel kb még 1 hónapúlva költözöm el, saját házba 25-e körül. De megkérdeztem hogy kell-e felmondó levelet írnom erre az volt a válasz nem szükséges mert ha cégen belül maradok akkor csak szerződés modosításda lesz szükség.

Sajnos elfelejtettem megkérdezni hogy ha 25.e körül már nem dolgozok ott van- e valami megoldás hogy csak 2 hét múlva kezdjek a másik munkahelyen. Mert úgye költözés lesz arra kell egy kis idő és csak utána kezdenék. Várnom kell hétfőig mire megkérdem. Addig viszont zavar, mert elfelejtettem megkérdezni. Szerintetek? Vélemény??

2019. jún. 22. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kiveszel két hét szabit.
2019. jún. 22. 12:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam.
2019. jún. 22. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!