Milyen gyorsan kell hazamennem, ha feladom magam a rendőrségen? Bovebben lent
Egy elég súlyos átverés áldozata lettem néhány éve.
A bankszamlaszamomat használták fel egy egyszeri pénzmosásra, amiről akkor nem is tudtam, mert nagyon ugyesen más mögé volt bújtatva, de nem is ez a lényeg. Már külföldön dolgozom egy jó ideje es otthon nem tudtak elérni. A police oldalán latott meg egy ismerősöm hogy köröznek pénzmosás miatt. Innen tudom hogy valami gond van. Ma felhívom a rendőrséget es elmondom hogy mi volt hogy volt. Szerintetek azt mondjak hogy most azonnal üljek egy repulore/buszra es menjek haza?
Az első lépésed az legyen, hogy keresel egy ügyvédet és ŐT bízod meg azzal, hogy a rendőrségen eljárjon a nevedben - jelezze, hogy most tudtad meg a körözést és állsz a rendőrség rendelkezésére.
Akkor kell majd hazajönnöd, ha a rendőrség ezt igényli. A lényeg, hogy nem rejtőzöl el és hajlandó vagy velü az ügyben együttműködni.
Feleslegesen ne utazz, mert lehet, hogy ami szükséges az így is el tudjátok rendezni. De ÜGYVÉD azonnal, jó ügyvéd legyen és sajna ez pénzbe fog kerülni, nem kevésbe. De nem annyiba, mintha most utazol és esetleg itt fognak a semmiért, emiatt ugrik a munkád, bevételed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!