Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az atomerőműveket miért nem...

Az atomerőműveket miért nem tiltják be?

Figyelt kérdés
És most függetlenül attól mennyire lenne nehéz vagy költséges kiváltani őket. Ha egyszer végre betiltanák az emberiség megtalálná mivel helyettesítse.
2019. jún. 17. 07:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%
Mert akkor be kellene tiltani a háztartásokban lévő három tévéből kettőt, a klímákat, a két hűtőből egyet, és még sorolhatnám. Környezetvédő mindenki, de az energiapazarlásról senki nem akar lemondani.
2019. jún. 17. 13:48
 22/24 anonim ***** válasza:
80%

Ez a kérdés már többször meglett vitatva itt a gyakorin, de akinek nincs annyi esze h ezeket megtalalja az megérteni sem fogja.

Amúgy én nem tudom eldönteni, hogy ennyire elvakultak az ellenzők, vagy csak trollok.

2019. jún. 17. 15:12
 23/24 anonim ***** válasza:
30%

Bizonyára nem hallottál még a bátaapáti hulladéktárolóról, ugye?

Nem kell Szibériáig a bánya alá elmenni, idióta.

2019. jún. 18. 10:51
 24/24 anonim ***** válasza:
95%
Van egy ötletem: engedjünk a sötétzöldeknek, tiltsuk be az atomerőműveket, az így kieső és a rendszerből hiányzó energiamennyiséget pedig pótolják ők szobabiciklin tekerve!
2019. jún. 19. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!