Az atomerőműveket miért nem tiltják be?
Figyelt kérdés
És most függetlenül attól mennyire lenne nehéz vagy költséges kiváltani őket. Ha egyszer végre betiltanák az emberiség megtalálná mivel helyettesítse.2019. jún. 17. 07:29
21/24 anonim válasza:
Mert akkor be kellene tiltani a háztartásokban lévő három tévéből kettőt, a klímákat, a két hűtőből egyet, és még sorolhatnám. Környezetvédő mindenki, de az energiapazarlásról senki nem akar lemondani.
22/24 anonim válasza:
Ez a kérdés már többször meglett vitatva itt a gyakorin, de akinek nincs annyi esze h ezeket megtalalja az megérteni sem fogja.
Amúgy én nem tudom eldönteni, hogy ennyire elvakultak az ellenzők, vagy csak trollok.
23/24 anonim válasza:
Bizonyára nem hallottál még a bátaapáti hulladéktárolóról, ugye?
Nem kell Szibériáig a bánya alá elmenni, idióta.
24/24 anonim válasza:
Van egy ötletem: engedjünk a sötétzöldeknek, tiltsuk be az atomerőműveket, az így kieső és a rendszerből hiányzó energiamennyiséget pedig pótolják ők szobabiciklin tekerve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!