Lehetne-e valami jogi bajom, ha beletetettnék egy internetes országos hírportálba egy rendőrkapitányságot?
Akkor írom.
Bűncselekményt követtek el ellenem, testi sértés és személyi szabadság megsértése.
Bezártak, bántalmaztak és amikor kijött a rendòrség, kiderült, hogy az elkövető haver a rendőröknek, ezért a rendőrök úgy tettek, hogy mintha nem is történt volna semmi, még én vagyok a hibás, hogy mit ugráltatom őket.
Feljelentést tettem, azt meg mindig úgycsinálták, hogy ne álljon meg benne bűncselekmény és elutasítsák. Hát elutasították, az ügyet elsimította a rendőrség, mert haver akit feljelentettem.
Gondolom mostmár érthető.
A rendőrség sajtó-helyreigazítást kérhet, s ami még rosszabb, pert kezdeményezhet rágalmazás miatt, s ne kívánja, hogy terheltként a rendőrség ellen kelljen pereskednie.
Itt valaki ajánlotta a megyei rendőrkapitányságot, ez jó ötlet, esetleg fordulhat a Független Rendészeti Panasztestülethez.
Jogod van élni az iratbetekintéssel. Jogod van panasszal élni.
De mit remélsz egy kétes kimenetelű nyilvánossággal? Önigazolást? Fogsz kapni... Esetleg ellenkezőjét.
Te egy jogi eljárást más útra terelnél. Nincs ezzel gond. Ne partizánakcióba kezdj, mert borítékolható az alulmaradás.
Konkrét ügyeddel, keress meg valamilyen (vagy sok) médiát! Ott vannak jogászok és el tudják dönteni, mi védhető, mi nem...
De azt csiálst, amit akarsz!
88%-os!
Nagyon okosan irsz.
Te valami jogász lehetsz?!
Természetesen azon rég túlvagyunk, hogy a panaszt megtettem, nem véletlen kérdezem most ezt.
A panaszt elutasította az ügyészség is.
Nem tudok további panasszal sehol élni.
A Független Rendészeti Panasztestület van egyedűl, de túlléptem a 30 napot.
Akkor most mit is csináljak?!
Valaki azt irta, hogy ne netre tegyük fel, hanem PSNASZ.
Nade nem is ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!