Támogatnátok egy olyan törvényt, hogy Szerdán és Pénteken magyarországi étterem nem szolgálhat fel madár- és emlőshúsból készült ételt?
Figyelt kérdés
2019. máj. 11. 00:14
11/21 anonim válasza:
Persze, de csak ha a a törvény hatályba lépését követő első szerdán (vagy ha szerdai/csütörtöki napon lép hatályba pénteken) sürgősségi kormányrendelettel országos szinten eltörlik a szerdát és a pénteket, és bevezetik az ötnapos hetet (ötöt?) és a háromnapos munkahetet (munkaötöt?). Mer' az már valami volna.
(Amúgy ez ugye nem egy komoly kérdés?)
12/21 anonim válasza:
Nem, ez kb akkora hülyeség, mint a vasárnapi zárvatartás. Ha te nem akarsz ilyen húst enni, akkor ne egyél, de más választásait ne limitáld
13/21 anonim válasza:
Amúgy kérdező, ha te megszabhatod én mikor mit ehetek, akkor én mikor erőszakolhatom rád az akaratomat kaja ügyben? Hétfő-csütörtök esetleg?
14/21 Andizsuzsi válasza:
Hogy jön a kérdéshez a katolicizmus?
16/21 anonim válasza:
Én azt támogatom, hogy midnen oylan hülyét zárjanak diliházba, aki bele akarja járatni az ugatását a többi ember étkezési szokásaiba!
17/21 anonim válasza:
Nekem csak ne szóljon bele az állam, hogy mit eszek és mikor megyek boltba és egyéb hasonló, magánjellegű tevékenységemtől is maradjon távol. Már így is pofátlanul sok mindenben avatkozik be az állam az emberek életébe. Ugyanez a vállakozók vonatkozásában. Ha én nyitok egy éttermet a saját pénzemből, az általam bérelt/vett helyen, a saját recepteimmel, a saját alkalmazottaimmal, eszébe ne jusson az államnak megmondani, hogy mit szolgálhatok fel és mit nem (nyilván az élelmiszerbiztonsági szabályokat betartva). A lóf.a.sznak is van vége. Ha nem akarsz húst enni ne egyél. Szíved joga. De másokat ne szivass már ezzel...
18/21 anonim válasza:
Nem támogatnám. Sőt, TILTANÁM az ilyen jellegű törvényeket.
Vannak dolgok amihez az ország vezetésének semmi köze. Ilyen az, hogy hány gyereket vállalsz, hogy milyen vallást követsz, hogy kivel és mikor búlysz ágyba stb, és az is hogy mikor és mit eszel. Senkinek semmi köze hozzá. Ha Ti kényszeríthettek a vegán életmódra akkor én is kényszeríthetlek a húsevőre. Szeretnétek?
19/21 anonim válasza:
Amiről a kérdés szól, azzal senki se lenne rákényszerítve semmire, hiszen sehol sincs előírva, hogy mindenkinek mindig csak és kizárólag étteremben szabad étkeznie.
20/21 anonim válasza:
Na ne ba55za meg az öreg isten! Nekem ne szabja meg senki, hogy akarok-e, és ha igen, melyik napon böjtölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!