14év alatti gyermeknek személyi igazolvány készítéséhez a gyámszülőnek van e szüksége szülői bele egyezésre?
Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 17:37
11/13 anonim válasza:
"kisfiamat gyámhivatal által odadttam egy barátnőmnek hogy viselje gondját"
Na és ennek konkrétan mi volt a neve? Családbafogadas? Átmeneti nevelésbe vétel? De mindegy is, mert ilyen esetekben szünetel a szülői felügyeleti jog, a gyam képvisel ő mindenben a gyereket.
12/13 anonim válasza:
9es 20 éves vagyok. Tudom hogy 10-15 éve nem kellett még személyi amikor 5-10 éves voltam. 14 évesen kellett csináltatni nagy szó is volt mert mindenki mondta az osztályba hogy neki már megvan. Lehet csináltatni 14 alatt is de nem kötelező.
13/13 anonim válasza:
Ugyan keress már rá, utolsó. Már az óvodai beiratkozáshoz is kerik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!