Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elfogadjuk, hogy a FIDESZ a...

Elfogadjuk, hogy a FIDESZ a saját hatalmát erősítse a 2/3-dal?

Figyelt kérdés
Igazából a FIDESZ törekvése a saját hatalmát erősíteni a "6+-dal. A Nemzet számára kevés intézkedést látok. Fontos a média felügyelete? Miért kell kinyírni a DUNA TV-t? Miért kell kinyírni a Magyar Gárdát? Miért kell várni a múlt lezárásával és az újat RÖGTÖN bevezetni? Kell a tisztogatás, mert ezt is vártuk el a FIDESZ-től, de elmaradt az elszámoltatás! NEM ÜL ÖSSZE A FIDESZ KORMÁNY, HOGY MEGVONJA A MENTELMI JOGOT GYURCSÁNY FERENCTŐL!? Esetleg paktumot kötöttek, mint az Antall kormány a komcsikkal? Azt gondolom, hogy ezekre kell választ adnunk és várok is önöktől-tőletek.
2010. júl. 6. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:
36%

Nem hittem volna, hogy valaha is "védeni" fogom a fideszt, de..

kell kinyírni a DUNA TV-t?

Nem "kinyírják" - bár, egy ilyen nézettségű adót ki kell vinni a pusztába, és agyonlőni- hanem azt vizsgálják, hogy van az, hogy háromszáz millióból hetvenet költöttek el ténylegesen egy sorozatra - aminek azt hiszem, már mennie kéne.

Miért kell kinyírni a Magyar Gárdát?

Utoljára írom le: mert nincs olyan a jogállamban, hogy mától kezdve én vagyok a sherrif. Nincs.

Miért kell várni a múlt lezárásával és az újat RÖGTÖN bevezetni?

Ezt én sem értem, komoly kommunikációs mellétrafálásnak tartom a nert, mert a kampányban szó se volt róla.

Kell a tisztogatás, mert ezt is vártuk el a FIDESZ-től, de elmaradt az elszámoltatás! NEM ÜL ÖSSZE A FIDESZ KORMÁNY, HOGY MEGVONJA A MENTELMI JOGOT GYURCSÁNY FERENCTŐL!?

Mert ugye, először meg kellene vádolni, azaz, találni kellene valami bűncselekményt, amire bizonyítékok is vannak, nem pedig csak "úgy gondoljuk, hogy elkövette". Ezt hívják jogállamnak.

2010. júl. 6. 12:36
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Ha _hosszútávon_ ez előnyökkel jár, akkor elfogadom. Hosszútáv alatt nem két hét, két hónap vagy két év értendő.
2010. júl. 6. 12:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Akkor miért beszél Orbán Viktor forradalomról?! Akkor miért beszél rendszerváltásról?! ...ha nem lehet RÖGTÖN változtatni?!

Magyar Gárda kinek ártott? Az árvízkárosultaknak? Ki volt ott a sherif? Ott dolgozniuk kellett, mert a polgárvédelem sem tudta a dolgát? Nem sherifeskedtek, hanem serénykedtek a haza polgárai javára, cigányokkal együtt. Igaz masíroztak a Szögi gyilkosság helyszínén, ez gondot okozott valakinek? Az nem okozott gondot, hogy gyilkoltak? Bele akarják terelni egy fegyveres testületbe őket a polgárőrségbe? Pisztollyal láttak-e hadonászni Magyar Gárdistát? Polgárőrt már láttak és ez nem okoz fejtőrést Orbán Viktornak?

Mire szavaztunk? Változásra! Azt mondta a FIDESZ itt az idő! Értelmezzünk másképpen? Kéne? Csak nehogy kelljen, mert a nép értelmezni fog...és akkor valóban forradalom lesz.

2010. júl. 7. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!