Vallomásmegtagadásnak vagy nemtagadásnak, hanem tesz vallomást de ilyenek, hogy "nem én követtem el", mert rajtam kívűl több ember is ment be a helyre, ott nincs kamera de a bejáratnál van csak, ilyen kihallgatásnak nem örülnek a rendőrök?
Figyelt kérdés
Ugyanis lehet akkor tovább kell vizsgálninaz ügyet,nem várható még nyomozás lezárás,de ha bevallja ,akkor már hamarosan lezárhatják.2019. máj. 1. 19:34
1/4 A kérdező kommentje:
gyanusitott kihallgatásra értem amúgy a kérdést.
2019. máj. 1. 19:35
2/4 anonim válasza:
Rossz szemszögből nézed.
Nem neked kell bizonyítani az ártatlanságod, hanem nekik a bűnösséged!
Igen, legyél ennyire pofátlan.
Ha jól sejtem, valami xarba keveredtél, igaz?
(a vallomást ne tagadd meg)
3/4 A kérdező kommentje:
Tervezem megtagadni.
Vagy, ha nem tagadom meg akkor beszélek, de én nem követtem el semmit hadd húzódjon még sokáig a nyomozás.
2019. máj. 1. 19:57
4/4 anonim válasza:
Megteheted, hogy nem teszel vallomást. De azt is megteheted, hogy csak annyit mondasz, hogy nem te követted el a bűncselekményt, semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!