Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kerülhetek bajba, ha beléptem...

Kerülhetek bajba, ha beléptem valaki freemail fiókjába a jelszó-emlékeztető segítségével? Nem változtatott jelszót azóta.

Figyelt kérdés

Nekem is többször törték fel a fiókhaimat, sosem tettem feljelentést...

Külföldről, többszöri titkosítással (tor, vpn, hídak).

Elvileg nem találhatnak meg...

Magánszemély, nagyon hülye, mert meghagytam neki a jelszóemlékeztetőt, amivel átvehette volna újra a hatalmat a fiók felett, nem tette.

Továbbá igazam lett, amiért megnéztem...

Elvileg megtalálhat, de ez rengeteget bonyolít a dolgokon és nem hiszem, hogy a rendőrség ilyenekbe bonyolódjon, ilyen pitiáner szarság miatt, kihasználtam egy biztonsági rést...

Nem szép dolog tudom. De velem is megtették párszor, kölcsön kenyér visszajár.

2019. ápr. 29. 16:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Szeeint nem kamuk...

2. meg Ti nem is tehettek feljelentést, csak a fiók tulajdonosa, plusz ugyebár derítsétek ki, hogy a sok millió freemail közül melyik volt ez...

2019. ápr. 29. 17:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Valamikor 20 éve volt divatba a freemail fiókok feltörése, illetve az azzal való dicsekvés. Én akkor írtam, hogy 1 éves internet előfizetésem adom annak, aki az én fiókomat feltöri. Mai napig ugyanaz a fiókom, és még senki sem jelentkezett a jutalomért. Feltételezem, hogy a te írásod is kamu, és sokat nézheted az NCAS filmeket. A rendőrség meg ilyen szar ügyekkel nem foglalkozik. Ez kb annyit jelent nekik, hogy büdös a lábad, vagy le van tapadva a fitymád.
2019. ápr. 29. 17:15
 13/17 A kérdező kommentje:

Nekem facebookomat törték fel pár hete...

Most azon mi lehetetlen, hogy tudom mi a jelszó-emlékeztető kérdésre a válasz, nagyon egyszerű. Vuálá, bent vagyok.

2019. ápr. 29. 17:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne a szád járjon, csináld.
2019. ápr. 29. 18:02
 15/17 A kérdező kommentje:

A Tiédet honnan a daszba törjem fel, ha nem is tudom az email címedet... Így persze, hogy lehetetlen 😊 Neked van igazad!

Valami támpont kell, anélkül minden feltörhetetlen, ha nem tudom, mit kellene. Meg csak ki lellen törölni mimdenkinek ezt a szart, vagy ne ilyen könnyűt adna meg kérdésnek.

Jár a pont!

2019. ápr. 29. 18:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Kerülhetsz. Remélem, nyelvtanórára köteleznek. "Hídak"?
2019. ápr. 29. 18:23
 17/17 anonim ***** válasza:

eszterke ne irogass privátokat, és ne szemétládázz!

letiltottalak, kár fárasztani magadat.

Azért itt válaszolok, hogy véletlenül se tudd meg, ki vagyok.

2019. ápr. 30. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!