Kerülhetek bajba, ha beléptem valaki freemail fiókjába a jelszó-emlékeztető segítségével? Nem változtatott jelszót azóta.
Nekem is többször törték fel a fiókhaimat, sosem tettem feljelentést...
Külföldről, többszöri titkosítással (tor, vpn, hídak).
Elvileg nem találhatnak meg...
Magánszemély, nagyon hülye, mert meghagytam neki a jelszóemlékeztetőt, amivel átvehette volna újra a hatalmat a fiók felett, nem tette.
Továbbá igazam lett, amiért megnéztem...
Elvileg megtalálhat, de ez rengeteget bonyolít a dolgokon és nem hiszem, hogy a rendőrség ilyenekbe bonyolódjon, ilyen pitiáner szarság miatt, kihasználtam egy biztonsági rést...
Nem szép dolog tudom. De velem is megtették párszor, kölcsön kenyér visszajár.
Szeeint nem kamuk...
2. meg Ti nem is tehettek feljelentést, csak a fiók tulajdonosa, plusz ugyebár derítsétek ki, hogy a sok millió freemail közül melyik volt ez...
Nekem facebookomat törték fel pár hete...
Most azon mi lehetetlen, hogy tudom mi a jelszó-emlékeztető kérdésre a válasz, nagyon egyszerű. Vuálá, bent vagyok.
A Tiédet honnan a daszba törjem fel, ha nem is tudom az email címedet... Így persze, hogy lehetetlen 😊 Neked van igazad!
Valami támpont kell, anélkül minden feltörhetetlen, ha nem tudom, mit kellene. Meg csak ki lellen törölni mimdenkinek ezt a szart, vagy ne ilyen könnyűt adna meg kérdésnek.
Jár a pont!
eszterke ne irogass privátokat, és ne szemétládázz!
letiltottalak, kár fárasztani magadat.
Azért itt válaszolok, hogy véletlenül se tudd meg, ki vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!