Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Eladtam 2 hete 2 első féktárcs...

Eladtam 2 hete 2 első féktárcsák 5000ftért tegnap felhivott hogy nem jó mert hiányzik belőle egy darab. Itt megnéztem nem volt semmi baja. Köteles vagyok vissza venni vagy nem? Ja és 10000ft kér vissza meg megy a fenyegetés meg a többi.

Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 12:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Viszont az ügyvéd pénzbekerül. És drágább mulatság. Bár igazából 1-2 jogi levelet kell csak írnia, de az is általában 1-1 ilyen 20 ezertől kezdődik. Viszont ezeket a bünügyi költségekbe beleszámíttathatod, mint a saját károd része amit visszakaphatsz. Vagyis van rá opció, hogy az ügyvédbe befeketetett pénz visszajöjjön. De itt most az a lényeg elsősorban, hogy Ő ijedjen meg attól, hogy Te képes vagy lépéseket tenni ellene. És ha esetleg tényleg kisebbségi személyről van szó. (Általában ezekekkel az emberekkel nem érdemes üzletelni, mert ugy is visszajönnek, hogy valami nem jó és követelzőnek..., ezt én is tapasztaltam már.) . Tehát, ha kisebbségiről van szó akkor az is lehet, hogy büntetett előélető már, tehát lehet nem is akar ebbe belefolyni és inkább békén hagy. :)
2019. ápr. 26. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!