Milyen esetben itélik az apának az ujszülött gyermeket? Valóban mekkora esélye van egy apának?
Szóval következö a helyzet !
Volt egy barátnöm 1év után ugy éreztük hogy jöhet a baba. De utólag kiderült hogy nem szeret engem és haza költözött.
Durva módon kihasznált és nagyon rosszakat mondott rolam mindenkinek !
Most 7hónapos terhes és zsarolnak pénzel meg apaságival is.
Mindent röviden szeretnék leirni és pontosan megtudni hogy 2019ben milyen körülmények vagy okok esetleg indokok miatt itélhetik az ujszülötett az apának a biróságon ?
Nállam megvan minden téren a körülmény és az édesanyámal élek egy házban ! Ő is szeretné ha inkább saját maga nevelené fell a gyermeket mert ott nincs megfelelő emberi viszony.
Volt barátnő részéről 5en élnek egy házban .
Drogos,alkoholista,gyógyszeres alpári emberkék ! Többször is elvitte őket a mentő gyógyszer,ital és ha jól tudom kábítószer mérgezésből is. Sőt többször is lettek már jelentve a gyámügyiseknél és a rendörségen is !
Szóval az én családom hajlandó mindenre csak hogy ne ott azok az emberek között nöljön fell a baba ! Szóval van esélyem rá hogy hozzám (apuka) kerüljön a gyermek ?
Ügyvéd szerint igenis van rá esélyem!
Föleg ha édesányám nevére kerülne. Vagyis ő lenne a törvényes képviselö.
Persze nem tiltanám ell a babát az anyjától. Akkor jöhetne amikor csak akkarna.
Voltatok már ilyen szituban ?
A válaszokat elöre is köszönöm!
Hány évesek vagytok? (Mert írtad, hogy édesanyád lenne a törvényes képviselő. Ezt szerintem akkor lehet, ha kiskorú vagy.)
Mindenképp szerezz ügyvédet, újszülöttet nagyon nyomós okból vesznek csak el az anyjától.
Eléggé jó ügyvédem van. Én 20vagyok a volt barátnöm 17lesz 2hónap múlva.
Mennyire nyomós indok az ha a gyermeknek nem csak testi de lelki fellödésre is szüksége van ! Egy anya nem potolható ! Viszont egy apa sem !
Attól félünk hogy nagyobb lesz a gyerek és az a sok rossz ember közül valameik kint hagy egy szem gyógyszert vagy valami kábitószer hatású készitményt mondjuk az asztalon és a gyerek beveszi vagy valami.
Tehát ott normálisan nem élhet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!