Egy sima egyszerű zaklatásèrt mit tud csinálni rendőrség mennyire veszik komolyan ezeket?
Az én esetemben a zaklatás nyolcdik éve tart.
Azzal kezdődött, hogy mielőt beköltöztem a megvásárolt házamba, a régi pesti lakásom környékén megjelent ebből a városból egy férfi, aki utánam érdeklődött és gázóra leolvasónak hazudta magát.
Erről a volt közös képviselőm telefonjából értesültem.
Aztán azzal folytatódott, hogy a házamon dolgozó munkások állandóan a zaklatómmal beszélgettek, az ő garázsából kerültek elő és sorra eltűntek, a munkájukat nem fejezték be- egy korábban zaklatott itteni lakó elmondta, hogy a nekik kaját hordó kiszállitót is megfenyegette a zaklatóm, aki akkor még őt zaklatta, hogy ne merészeljen bejönni az utcába.
Beköltözésem másnapján belga sörösüvegeket dobált át a kertembe, időről időre.
Egy alkalommal távollétemben többszáz virágom volt levágva gondosan a kertemből. Nem letépve: levágva - ez látszott a megmaradt szárakon.
Amikor a szép új postaládámat szereltem fel, a zaklatóm kijelentette, hogy azt ne tegyem fel, hanem szerezzek egy ronda régit. Feltettem, ellopta.
A kertembe folyamatosan bejárt valaki, ezt kisebb jelekkel érzékeltette: mindig ugyanannak az öt keritésoszlopnak a tetejéből vette ki a zárókupakot, pontosabban pöckölte ki belőle. Visszatettem, pár nap múlva újra, aztán újra - ekkor vettem előre egy kamerát.
Utána a kert hátsó részében láttam hogy a keritésen lévő borostyánt átmászáskor letépkedte - nem tudom mi a fenét keresett akkor itt.
Később azon röhögött, hogy az ágyam pont azon a falon van, ahol az ő kutyái ugatnak.
Ezt csak úgy láthatta, ha bemászott a kertembe, csak innen lehet belátni a szobába.
A ház előtt álló autóm szélvédőjét valaki szándékosan betörte.
A ház előtt álló autóm lámpáját ugyanonnan kb hasonló nagyságban valaki betörte.
Később megfenyegetett, hogy elintéz a kutyámmal együtt.
Azután minden nap, amikor meglátott a kertben, odajött a keritéshez és trágár, megalázó dolgokat kiabált át.
A kutyámról kiderült, hogy patkányméreggel megmérgezték.
Többhetes ápolás után el kellett altatni.
A zaklatóm valóságos örömtáncot járt az utcán, kurjongatott, kiabált örömében.
Ezután megfenyegette a családtagjaimat egyenként - akik nem itt laknak.
Majd telefonon hivogatta őket naponta több mint egy tucatszor és rajtuk keresztül próbált nekem utasitásokat adni.
Átnyúlva a keritésen levagdosta a bokraimat és a lépcsőre szórta.
A kapum előtt lévő virágot levágta és a kapuba szórta.
Eközben folyamatosan átkiabált mindenféle sértést.
Ennek több mint egy éve. Számtalan hangfelvételt készitettem a kiabálásáról, fenyegetéseiről, a rendőrség mégsem hajlandó ellene nyomozni.
Az igaz, hogy a város vezetőjének a barátja a zaklatóm.
Éjjeliőr vagy mi a rák, akiket a rendőrök képeznek ki.
A kérdés az, hogy meddig hajlandó korrumpálni magát egy városvezető, milyen pitiáner zaklatásért képesek lejáratni magukat?
Kedves előttem lévő!
Ne haragudj, de ha 8 évig ezt te bírtad, akkor épp ideje lenne elköltözni. Én ezt egy hétig se csináltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!