Érdekelne, hogy milyen segélyekben, kedvezményekben részesülhetek, mivel megszünt a munkaviszonyom?
Ez hülyeség.
add be az önkormányzathoz a következőkre a kérelmeket: vagyis érdeklődj. Elvileg kaphatsz rendszeres gyermekvédelmi támogatást ( munkanélküli egyedül álló szülő), egyszeri szociális támogatást és rendszeres szoctámot. Érdeklődd meg mihez mit kell benyújtani és nyújtsd be. Mielőbb, mert a köv testületi ülésen vagy bizottsági ülésen tárgyalják majd meg, és azt pedig ugye nem tudod mikor lesz.
Egyébként két éve mi is kaptunk amikor férjem munkanélküli volt én meg GYES-n voltam, s nem vagyunk kisebbség. Sőt mind ketten két diplomások.
Az onkormanyzatnal erdeklodjel, es ne engedd magadat lerazni, mert valamelyik ugyintezo nem segit, mintha az o penzet osztogatna, pedig o csak papir munkat vegez.
A lakas hitel torlesztest nem kell hogy mondjad. A lenyeg hogy mi a havi beveteled, es hanyan eltek belole!
- gyerekvedelmi segely havonta
- atmeneti segely 3 havonta
- ha a parod nem fizet gyerektartast, akkor azt is megelolegezi az allam, kerdezd meg pontosan
- futes tamogatas
- a gyerek 50-os kedvezmenyben reszesulhet vagy teljesen ingyenesen etkezhet az oviban, iskolaban
A Gyerekvedelmi Szolgalathoz menjel el, es ok is pontosan megmondjak neked! Ok segitenek!
Az nem igaz hogy nem kapsz tamogatast es csak a romak kapnak, ez butasag, es rosszindulatu megjegyzes csak!
Nem vagyok kisebbségi, de azért remélem sikerrel járok!
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Majd írok a fejleményekről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!