Írásbeli magánvégrendelet közjegyzői letétbe helyezésének mi a költsége?
Figyelt kérdés
Illetve függ attól, hogy mennyi időre szeretném letétbe helyezni?
A tartalmától nyilván nem függhet, ha lezárt borítékban adom le.
2019. ápr. 8. 10:29
1/6 anonim válasza:
Ezt a közjegyző fillérre pontosan megmondja, akár telefonon is. Nem tudom, miért itt kérdezed? A valósàgon mit sem változtat, bármilyen választ kapsz is itt!
2/6 ConnectCare válasza:
Közjegyzőnként eltérő, de nem igazán szeretik, ezért általában majdnem annyi, mintha közvégrendeletet csináltatnál.
A letétbe helyezésnek nincs határideje és lezárt borítékban is leadható, bár azt szintén nem igazán szeretik.
4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: Eddig eljutottam én is. És semmi sem derül ki belőle...
2019. ápr. 8. 13:34
5/6 anonim válasza:
Felhívod azt a közjegyzői irodát, ami a legközelebb van hozzád és megkérdezed!
6/6 anonim válasza:
(Ezt javasoltam már én is. Csak nem értem miért ódzkodik ettől a kérdező? Ha itt valaki azt mondja, hogy 10 eft, viszont a közjegyző 20-at mond, akkor mit kezd a "hasznos" válasszal a valósághoz képest? :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!