Vadkamerával levideóztam szemétlerakókat?
Figyelt kérdés
Kihelyeztem az erdőbe egy vadkamerát. Nem tudom pontosan milyen engedélyekre van szükség hozzá, az állatokat nézem csak. Viszont pont a kamera előtt rakott le két uriember szemetet. Nagyon jó képem és videóm van róla, ahogy megérkeznek, lepakolnak és tovább állnak. Arc és rendszám is tisztán kivehető. Szabályos, ha ezeket a felvételeket csatolom egy feljelentéshez?2019. ápr. 5. 17:40
1/6 anonim válasza:
Nincs ez a terulet normalisan szabalyozva adatvedelmi szempontbol (se). Tegyel nevtelen feljelentest es csatold ahhoz a kamera felveteleit, valami anonim tarteruletre feltoltott modon.
2/6 anonim válasza:
Igen, ha ott illegális a szemétlerakás.
4/6 mindentudó99 válasza:
Mindenképp jelentsd be valahogy. Gusztustalan az ilyen.
5/6 anonim válasza:
Be kell jelenteni.
Hogy a kamera miért volt ott és mennyi időre, az nem fontos. lehet, pont akkor kitetted, ott voltál kicsit arrébb. Ha belekérdeznek, max. elmondod. ha jó fejek megértik, ha nem tudtad, ha tilos kamerázni.
6/6 anonim válasza:
Persze, csatolhatod. Hogy mit csinálnak vele az már más kérdés. Közösségi oldalra nem teheted fel, ha arc vagy rendszám látszik. Itt egy friss eset:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!