Van jogszabály amely tiltja a próbaidősnek szabadság kiadását?
Ha egy próbaidősnek azzal az indokkal tagadják meg a szabadságos kérelmét hogy a „jogszabályok nem teszik lehetővé“ akkor az a cég hülyének néz vagy maga egy hülye?
Van olyan jogszabály amely megtiltja hogy a próbaidős szabit vegyen ki?
Mert az fix hogy a cégtől függ kiadja -e a próbaidősnek a szabit (többynire nem) de olyan jogszabály amely ezt tiltja olyan nem létezik?
"akkor old meg szabadság nélkül a költözést!"
Meg fogom oldani abban biztos lehetsz. Majd lesz másik állás.
nem lesz idejük kirúgni. úgy tervezem hogy aznap mikor nem jönnék betelefonálok hogy felmondtam felmondást majd postán megkapják.
és akkor lehet nyígni hogy munkaerőhiány van
"harmadik napon szabadságot kérsz szerinted ki nézi jó szemmel? "
Mondjuk 5 hónap a próbaidő és én a 4. hónapban vagyok....
tehát 4 hónap meló után 2-3 nap szabi nem fér bele...értettem.
Hát akkor volt egy melósuk. akkor is elmegyek.
Most ránk vagy mérges, mert leírtuk a valóságot?
Megsértődhetsz, de akkor is ez a helyzet. Gondold magad a másik helyébe, te hogyan állnál egy munkavállalóhoz ilyen esetben!
Nem megsértődni kell, hanem eldönteni, hogy ebben a helyzetben ott akarsz-e maradni vagy sem. ha már most ennyire felidegesít ha a főnököd nemet mond egy kérésedre, akkor jobb is ha nem maradsz ott.Senki nem mondta, hogy a főnöködnek van igaza, vagy hogy neked nem lenne jogod szabadságra menni. Nincs igaza és neked jogod van hozzá. DE ennek meg van a maga következménye, amin utána nem kell meglepődni. Amit írtunk neked az figyelmeztetés. Semmivel nem lennél előrébb, ha itt mindenki csak simogatná a buksidat, meg hergelne, hogy de, neked van igazad és igenis pereld be a főnöködet meg fenyegetőzz, követelőzz! Hiszen éppen azt mondjuk el neked, hogy megteheted, de akkor a válasz az lesz, hogy nem kellesz oda.
" Hoznak helyetted két ukránt aztán szevasz."
Hajrá. Holnapra akár.
De ha így van akkor miért hallom naponta hogy nincs ember? Akkor miért nem hozzák máris akár tőlem függetlenül is azokat a szőröstalpúakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!