Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Loptam a Tescobol 600 ft...

Loptam a Tescobol 600 ft alatt, felvettek a jegyzőkönyvet. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Megettem 2 csokit es el akartam hozni 2 péksütit. Felvettek a jegyzőkönyvet. Utana kifizettem a termékeket. Tudom, hulye voltam, 21 évesen lehetne tobb eszem. Mar nagyon megbántam

Most mire szamitsak? Hamarosan csengetnek hozzank, es börtönbe zárnak a rendőrök? Vagy mi lesz?

2019. márc. 19. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
2019. márc. 19. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
46%

Először is arra számíts, hogy a kérdésed a helyére teszik.

Utána pedig valószínűleg pénzbüntetést fogsz fizetni.

Csak az a kellemetlen, hogy priuszod lesz, aztán ha valami olyan helyre jelentkezel, ez elég furán néz ki az erkölcsi bizonyítványban.

2019. márc. 19. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Háá, ezek a kommentek... xD

2. ez sima szabálysértés, max kap egy pár ezres pénzbírságot, de azt se tartom kizártnak, hogy nem tett a bolt feljelentést és ki is fizette, akkor problem'??

2019. márc. 19. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
33%

Börtönbe fogsz kerülni. Az ilyen háromtól négy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A börtönben meg a pedofilok után a tescos tolvajokat utálják a legjobban. Jól ki lesz tágítva az ánuszod. Készülj fel.

2019. márc. 19. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Túl kicsi az összeg, amúgy csak a szégyen bélyegét kell viselned de azt megérdemled.
2019. márc. 19. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!