Egy autószervizt mivel lehetne befenyegetni, hogy térítsenek vissza pénzt?
Ismerős autóját "megjavították", ami olyan remekül sikerült, hogy kb 200km-en megeszik 1 liter motorolajat. (állítólag teljesen szétszedték a motort..)
Isten ments, hogy ehhez a brigádhoz visszavigyék az autót.
Egy ügyvéd látna fantáziát elvállalni egy ilyen ügyet?
A szerviz mondja, hogy vigyék vissza az autót.
Indult az egész abból, hogy kicsit csöpögött a víz a hűtőből, meg olajfolt volt az autó alatt, ami a váltóból folyt. Cseréltek váltót is, mindent kb.
Mostanra kb használhatatlan lett az autó.
Kérem, csak olyanok írjanak, aki járatosak a témában, illetve volt hasonló ügyük. Köszönöm!
"És, szerinted honnan értek az autókhoz? Illetve honnan tudod, hogy nem értek hozzá?
Vagy úgy ampakk mit tudsz rólam?"
Nem írtam, hogy nem értesz az autókhoz. Azt sem, hogy ismernélek. És ez utóbbi ténynek biztos, hogy örülök is. Nem szeretem a buta embereket.
"A SZERVÍZ AZÉRT MONDTA, HOGY VIGYÉK VISSZA AZ AUTÓT, MERT ÚJBÓL LEHÚZNA EGY RAKAT PÉNZT, EZT UNTA MEG A TULAJ. OLAJAT CSERÉLNÉNEK RAJTA, STB.
FÖLÖSLEGES.
EDDIG VISSZAVITTE VAGY 13X, ÉS EGYRE ROSSZABB LETT."
Eddig nem ezt írtad. Ha félinformációt, akkor arra fogsz választ kapni. Így nyilván más a helyzet, mert amit írtam, azon túl vagytok. Így már jogos lehet a per. Persze nem baj, ha valamivel tudjátok igazolni az ún. szervízt, például számlával. Anélkül elég nehéz lesz. Én elhiszem, hogy ott volt az autó, az ügyvéd el fogja hinni, hogy ott volt az autó, a bíró is lehet, hogy elhiszi, csak az még nem bizonyíték.
"Te az a tipikus gyk-s fsz vagy, aki kiforgat itt minden szót, és arra recskázik, hogy beleugat mindenbe, el sem olvasva rendesen a kérdést."
Én arra a kérdésre válaszoltam, amit kiírtál, azok alapján, amit a válaszomig közöltél. Nem ismerlek (lásd feljebb: szerencsére), nem ismerem az ügyet. És ha perre mennétek: az ellenfél ügyvédje ettől SOKKAL szőrszálhasogatóbb lesz. És ha az én pár szavamtól ennyire nem tudod magad kontrollálni, akkor a bíróságról simán kivezettetnek már a feléért is. Ez csak egy jótanács, nem kell persze megfogadni.
"De gondolom, ez nem jött le a kérdésből, ha nem rágja a kis szádba az ember, vagy fantáziád sincs, hogy ezt magad elé képzeld, mint szituációt, ami ezekkel együtt jár."
Hát nem jött le a kérdésből az, hogy hányszor vittétek vissza az autót, illetve az sem, hogy még mi az amit még ki kellett volna találni. Én kérek elnézést, hogy nem látok bele egy korlátolt elmébe.
Igaza van Bécinek. Vannak, akik nem érdemlik meg a segítséget a fenti okból.
Nálam is elvágtad magad, pedig néhány hasznos tanácsról lecsúsztál. De nem baj, fizess(etek) érte ügyvédet, vagy tanuljátok meg saját károtokon.
Lehet, hogy a kérdező egy bunkó, de a koplárovics béci névre hallgató felhasználó kb az összes válasza provokatív, kötekedő, kákán is csomót kereső, stb...
Nem egyszer tettem már fel itt kérdést, és sokszor ő választolt, a szokásos, hozzá nem értő, kioktató, kőbuta stílusával.
A gyk meg ezeket védi, ha valaki kiakad egy kötekedésen, akkor "a kérdező egy bunykó"
Béla, látod, ezért írtam az elején, hogy csak hozzáértők írjanak, te nem vagy az, valami indíttatásból annak érzed magad, de nem, ismétlem nem vagy az. Nem értesz hozzá.
El sem olvastam amit írtál, felesleges.
Világosan leírtam a kérdésben mindent, az elején pár dolgot korrigáltam, ezeket te el sem olvasva böfögtél oda valamit.
Most meg írtad a litániádat.
Nyilván azért kérdez már egy ilyet egy ember, mert többször visszavitte az autót, és belefutott ugyanabba a körbe. A cég a végtelenségig csinálná ezt, ergo, totál hülyének nézi a pácienst.
Ha lenne autód, tudhatnád, és nem a "kinézetre agyonvernek" autószervizek is simán megcsinálják ugyanezt.
"Nyilván azért kérdez már egy ilyet egy ember, mert többször visszavitte az autót, és belefutott ugyanabba a körbe. "
Itt? Lol. A tapasztalat az, hogy nem. A tapasztalat az, hogy előbb kérdeznek itt, mint keresnek például a Google-n. Többezer válasznyi tapasztalatból. És attól, hogy azt próbálod bemesélni, hogy te pontosan leírtad, hogy mit tettél eddig, még ez nem igaz. Legfeljebb magaddal próbálod elhitetni. Ami nekem mindegy, nekem nem lesz rosszabb.
"Ha lenne autód, tudhatnád, és nem a "kinézetre agyonvernek" autószervizek is simán megcsinálják ugyanezt."
Köszönöm szépen van autóm, és szerencsére nem a kinézetre is agyonvernek sufnikba kell hordanom.
"El sem olvastam amit írtál, felesleges."
Nekem szintén mindegy. Dehát minek kérdezel, ha nem olvasod el a választ? Értem én, hogy a hírem, meg a nevem, dehát van, akin tényleg nem lehet segíteni, annyira reménytelen eset.
"Most meg írtad a litániádat."
Ha neked ez litánia, akkor mi lesz egy per során? Ott több lesz a betű. Olyan simán fogják megkérdőjelezni a szavahihetőségedet, olyan simán fognak összezavarni, mint annak a rendje. A sufnik pont az ilyen szerencsétlen idegbetegekből élnek meg. Jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!