Sztetek mennyire sikerült ezzel borsot törnöm az orra alá?
Figyelt kérdés
Feljelentett egy ürge rágalmazásért, hamis vádak alapján.
A tárgyalásra nem mentem el, kértem betegszabis papírt és az ügyvédemnek előadtam, hogy nagyon beteg vagyok, Ő meg elhitte és átadta a bírónak.
A haragosommal évek óta megy ez az adok-kapok, verekedtünk is már, megfenyegettük egymást meg többször feljelentett kamu vádakkal. Most, hogy megint mennie kell majd a tárgyalásra sztetek mennyire tört borsot az orra alá?
2019. márc. 3. 12:24
1/4 Koplárovics Béci válasza:
Az igen! Kétszer is el kell mennie a bíróságra :) Mondd, hány évesek vagytok? 10? Vagy annyi sem? Most nem feltétlen életkorra gondolok, hanem például hogy az értelmi képességetek eléri, vagy esetleg meg is haladja egy 10 éves gyerekét?
2/4 anonim válasza:
Micsoda proliproblémák, mint két 14 éves buta tini. Tipikus lecsúszott alkoholista stílus...
4/4 A kérdező kommentje:
2-es ilyet ne írj, így is azzal vádol, hogy ezen az oldalon azt terjesztettem róla, hogy drogozik. :(
2019. márc. 3. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!