Mit lehet tenni (érdemes-e tenni) ha felmondási idő első napján kijelentettek és utólag derült ki?
Lehet -e tenni és egyáltalán érdemes-e tenni valamit, ha valaki felmond a munkahelyén van 30 napos felmondási ideje, de a cég már az első nap kijelenti őt? Onnantól fogva elvileg nem is dolgozik náluk, de erről nem szólnak a 30 nap lemegy eltelik munkával és utólag derül ki egy ügyfélkapus csekkolásnál hogy már 1 hónapja ott se vagyok?
Azért kérdezem mit lehet és mit érdemes tenni mert a pénzt meg megkaptam a 30 napra.
Így kérdés ha teszek valamit annak voltaképp mi is lenne a tétje? Hogy ismerjék el utólag azt az 1 hónapot? Pénzt már ezért nem kapok mert már kaptam.
Érdemes ezzel foglalkozni? Főleg hogy szemét mocsok egy hely volt így ha lehet kerülném a velük való kontaktot. Akkor lássam őket mikor a hátam közepét.
"bemész a nav-hoz,elmondod hogy jártál és a többit ők intézik"
Érdemes? mit kapok majd én ? pénzt azt nem, azt már kaptam.
Azt kapom hogy majdan a nyugdíjnál (amit vagy meg se élek vagy addigra rég nem is lesz nyugdíj) majd 1 hónapnál több össz munkaviszonyom lesz?
Nem így értem, hanem feljelentem oké és ebból az én zsebemben lesz akár 5 ft többlet is?
""mit kapok majd én ?"-kitüntetést nyilván nem“
"nem bukod a nyugdíjat stb
Azt az én korosztályom rég elbukta... én kb 40 év múlva megyek nyugdíjba hol lesz addigra nyugdíj. Szerintem kb ország se lesz addigra Orbán eladja majd a kínaiaknak.
Látom hogy nehezen szánnád rá magad, de inkább menj be.
Figyelj, ha később neked lesz bajod belőle, utólag sokkal nehezebb lesz bármit csinálni.
Amúgy meg igen, 1 hó tb 7k Ft. (Kivéve ha valami olyan dolog alá esel jogilag ami engedményt ad, de én nem tudok róla)
"Látom hogy nehezen szánnád rá magad, de inkább menj be."
Félek ha bemegyek annak rendőrség lesz a vége,mert úgy felb***sztam az agyam hogyf ha bemegyek és a főnök beszól én biztos belekúrok egyet. Őt a mentő engem a rendőr visz el.
Nem tudom megérné -e.
Ne oda menj be! :)
Kormányhivatalokban találod a munkaügyi hatóságokat. Ott jelezd, hogy van egy ilyen gondod, ők is meg tudják nézni a "hivatalos" NAV-os bejelentéseket. Hátha mégse az van, amit Te gondolsz, csak nem tudod értelmezni, amit látsz.
(Volt már rá példa) :)
Vidd a kilépő papírjaidat is, aztán hagyd a hatóságra a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!