Bűncselekmény ha valaki odajön hozzám, előveszi a farkát és elkezdi verni?
Sziasztok!
Az utcán, nyilvánvalóan akaratom nélkül ha odajön valaki és a fent leírtakat csinálja, az szeméremsértésnek számít?
Illetve mennyire vesznek komolyan egy ilyen dolgot bíróságon?
Az nagyon feldúlt ez a dolog engem, de méginkább a barátomat, aki szerint feljelentést kéne tennem. Viszont én úgy gondolom, hogy ez felesleges lenne. Szerintetek?
Köszi a válaszokat elôre is!
igen az.
így utólag valóban nem túl sok értelme van.
ilyen helyzetben lendületből tökön kell rúgni kétszer, háromszor és utána hívni a rendőröket, hogy szatírt fogtál...
Közszeméremsértés és szexuális zaklatás. Ha még fenyeget, hogy nézd, akkor a kényszerítés is megállhat.
Szóval: Igen.
Mellesleg a paprikaspray csodákat tesz a kukival! >:)
Ez is a tetszésnyílvánítàs egyik módja :D
Viccen kívül szerintem jelentsd fel, mert legközelebb már dúrvább is lehet.
Úgy hívják SZATÍR. Plusz közszeméremsértés.
Velem áprilisban volt Hévízen, a parkon át követett Hévízen és jött utánam verte a farkát...
Ez egy szatír. Pont akkor le volt merülve a telefonom, de rengetegen látták még s tettek semmit. Nagyon megijedtem én is. Rengeteget járok Hévízen, üdülóváros, rendőrt még is sosem látsz.
Azóta olvastam ezt, hogy visszaeső...
Nekem nem ért meg annyit ez a barom, hogy miután órák múlva hazaértem, még bíróságra is járjak...
Az a vicc, hogy csak felfüggesztett börtönbűntetést kapott...
Én a helyedben felhívnám a rendőrséget és névtelenül tennél egy bejelentést... Nem fognak ezek után keresni... Most már visszagondolva, én is azt tettem volna...
Én is pomt ide írtam akkor, engem leoltottak, meg mia za, hogy egy felnőtt lányt ez megrázott...
Hívd fel a 112-t vagy a rendőrséget névtelenül. Hol történt az eset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!